Thomas Geuens - VTM
Volledig scherm
© Thomas Geuens - VTM

Rode Neuzen Dag overtreft alle verwachtingen en brengt meer dan 3 miljoen euro op

Ze hadden gehoopt op 2,2 miljoen euro, maar Vlaanderen zamelde maar liefst 3.061.571 euro in voor de zesde editie van Rode Neuzen Dag. Ambassadeur Birgit Van Mol (53) en vliegende reporters Vincent Fierens (29) en Julie Van den Steen (29) maakten het eindbedrag bekend in een muzikale slotshow op VTM. Dat wil zeggen dat élke Vlaamse school een Sidekick Sam zal kunnen opleiden: iemand bij wie leerlingen hun hart durven te luchten, zodat ze leren sterker in hun schoenen te staan.

56 reacties

 • leen hanssens

  1 week geleden
  Ik betaal elke maand aan Belfius voor mijn rekening, die ik zelf beheer. Zo kan men wel goede werken doen, met het geld van hun klanten.
 • Jean West

  1 week geleden
  Vroeger waren we nog kinderen nu zijn het robots vastgeplakt aan smartphone, tablet en sociale media.
 • jan tobbak

  1 week geleden
  mooi nu nog een lijstje publiceren waar het geld heengaat .....
 • Bert Mat

  1 week geleden
  Proficiat!
 • Bart Dezeever

  2 weken geleden
  Fijn! Dan krijgen alle medewerkers betaald….
 1. Hugo Matthysen stopt met The Clement Peerens Explosition
  Muziek
  4

  Hugo Matthysen stopt met The Clement Peerens Explositi­on

  Zwaanst na ni hé: Hugo Matthysen (65) — koning van de plat Antwerpse rock — stopt met Clement Peerens, zo maakte hij zelf bekend. Met The Clement Peerens Explosition scoorde hij hits als ‘Dikke Lu’, ‘Foorwijf’, ‘Boecht van dunaldi’ en uiteraard ook ‘Vinde gij mijn gat (niet te dik in deze rock)’. Eind 2022 volgt er nog een afscheidsshow in de schaduwhoofdstad van het land, en dan houdt de groep het na 28 jaar voor bekeken.
 2. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.