Rocco Granata vertelt in Dag Allemaal hoe hij z'n grote liefde Rosie nog steeds hard mist.
Volledig scherm
PREMIUM
Rocco Granata vertelt in Dag Allemaal hoe hij z'n grote liefde Rosie nog steeds hard mist. © Kristof Ghyselinck

Rocco Granata mist z’n grote liefde Rosie nog elke dag:
“Hoe langer ik alleen ben, hoe verdrietiger ik word”

Showbizz“Ze zeggen dat verdriet op den duur slijt, maar bij mij wordt het alleen maar groter”, zegt Rocco Granata (83). De zanger verloor vorig jaar zijn vrouw aan kanker, en de eenzaamheid valt hem zwaar. Zeker toen hij zelf ten val kwam en enkele weken out was. In een uitgebreid gesprek vertelt de zanger voor het eerst over de slepende ziekte van z’n vrouw, hun afscheid en hoe hij omgaat met het verlies. “Het begon met een klein gezwel aan haar oor.”

11 reacties

 • Sim One

  1 maand geleden
  Sterkte Rocco, maar beteren doet het niet. Je verlies word alleen maar groter en groter
 • Maria Wijnants

  1 maand geleden
  Het is een grote misvatting dat "De tijd alle wonden heelt ". Gemis wordt alleen maar groter naarmate de tijd vordert. Veel sterkte denk maar dat er velen zijn die u heel goed begrijpen .
 • Yvette Ryckmans

  1 maand geleden
  Ik ben nu 10 jaar weduwe en nog steeds ben ik niet over. Het was wel mijn tweede huwelijk, maar ik dacht het grote geluk gevonden te hebben. Wij besloten toch nog te huwen, maar 1 jaar en 14 dagen was hij al overleden. Ik ben bijna 72 en heb nog steeds mijn mama van 93, maar toch voel ik mij alle dagen nog eenzaam. Als toemaat is mijn vader 6 weken erna gestorven.
 • urbain schotte

  1 maand geleden
  Beste Rocco, met al mijn empathie ! "De tijd heelt alle wonden" is een fabeltje. Ik wens je van harte veel moed en sterkte .
 • willy zachel

  1 maand geleden
  Ja ik kan hem goed begrijpen ik heb hetzelfde als iemand die je 50 jaar hebt gekend overlijd dan is of jezelf eigenlijk ook gedeeltelijk voor een groot deel bent overleden en zit je eigenlijk te wachten tot het daadwerkelijk ook zover is hoe vlugger hoe liever want je hebt niks goesting meer om hier te blijven rondlopen !
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. RECENSIE. ‘Succession 3’: “HBO-hemel op een gouden plateautje”
  TV

  RECENSIE. ‘Succession 3’: “HBO-he­mel op een gouden plateautje”

  Als uw idee van een tv-reeks over een ruziemakende familie zich beperkt tot een zatte tante Rita en een overspelige nonkel Jan, dan bent u nog niet aan de nieuwe patatjes. ‘Succession’, een dramareeks die al dan niet gebaseerd is op de Murdoch-dynastie, is aan z’n derde deel toe op Streamz en is vastbesloten een strak vervolg te breien aan de cliffhanger van vorig seizoen. Of u moet afglijden in deze slangenkuil van de harde New Yorkse zakenwereld of beter bij de bomma van ‘Familie’ op de koffie blijft? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.