Exclusief voor abonnees

Rocco Granata: “Ik ben nog nooit zo bang geweest als toen ik de rechten op ‘Marina’ wilde terugkopen...”

Kristof Ghyselinck
Op z’n 81ste kan Rocco Granata terugblikken op een uniek leven. Eén dat lang voor het ontstaan van Dag Allemaal, dat 35 kaarsjes uitblaast, al ongekende hoogtes bereikte. Rocco neemt Geert Hoste mee langs z’n opmerkelijkste anekdotes, en eindigt onverwacht emotioneel: “Als ik sterf, moet niemand nog naar mijn graf komen kijken. Dan wil ik gewoon verdwijnen.”

Je hebt 3% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratis6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • ronny vermeulen

  Dit zijn de vreemdelingen uit de jaren 60. Italianen, Spanjaarden en Portugezen het werden snel hart werkende Belgen met dankbaarheid en respect voor de plaatselijke bevolking die hun waardeerde, zij droegen bij voor de soc-zekerheid, En waren een enorme meerwaarde voor onze maatschappij ze integreerde volledig en leefde in vrede. Dit veranderde na de instroom van islamieten dewelke een totale tegenstelling en fiasco was

 • mark germanus

  Rocco ,een toffe gast, belgische italiaan,zonder kapsones en zeer sympathiek,ik wens u nog een lang en gezond leven toe.Ciao !

 • Patrick Verbelen

  Er zijn 3 namen die met regelmaat terug te vinden zijn op verzamel cd's van vroeger. Rocco Granata - Marina , Adamo - Inch Allah en Louis Neefs - Sixteen tons.

 • Samuel Smausentich

  Waarom is Rocco niet in de adelstand verheven en Adamo wel ? Zit Paola daar misschien voor iets tussen ? Waarom werd Eddy Wally Ridder in de Léopoldsorde en kreeg Rocco niks?

 • Rudy Jacobs

  kleine hele grote mijnheer,mijn respect mijnheer ,Rocco Granata,u heeft belgie toen het nog mooi was mee groot gemaakt,met uw simpele ziel,u verdiend respect mr Rocco Granata,mensen zoals u waarop belgie fier kan zijn.Dank u voor alles wat u tot hiertoe voor ons alle al hebt gedaan en nog gaat doen ,uit liefde en niet voor het geld zoals de meeste,nog heel vele jaren beste Rocco