Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

Rocco Granata: “Ik ben nog nooit zo bang geweest als toen ik de rechten op ‘Marina’ wilde terugkopen...”

ShowbizzOp z’n 81ste kan Rocco Granata terugblikken op een uniek leven. Eén dat lang voor het ontstaan van Dag Allemaal, dat 35 kaarsjes uitblaast, al ongekende hoogtes bereikte. Rocco neemt Geert Hoste mee langs z’n opmerkelijkste anekdotes, en eindigt onverwacht emotioneel: “Als ik sterf, moet niemand nog naar mijn graf komen kijken. Dan wil ik gewoon verdwijnen.”

6 reacties

 • ronny vermeulen

  1 jaar geleden
  Dit zijn de vreemdelingen uit de jaren 60. Italianen, Spanjaarden en Portugezen het werden snel hart werkende Belgen met dankbaarheid en respect voor de plaatselijke bevolking die hun waardeerde, zij droegen bij voor de soc-zekerheid, En waren een enorme meerwaarde voor onze maatschappij ze integreerde volledig en leefde in vrede. Dit veranderde na de instroom van islamieten dewelke een totale tegenstelling en fiasco was
 • mark germanus

  1 jaar geleden
  Rocco ,een toffe gast, belgische italiaan,zonder kapsones en zeer sympathiek,ik wens u nog een lang en gezond leven toe.Ciao !
 • Patrick Verbelen

  1 jaar geleden
  Er zijn 3 namen die met regelmaat terug te vinden zijn op verzamel cd's van vroeger. Rocco Granata - Marina , Adamo - Inch Allah en Louis Neefs - Sixteen tons.
 • Samuel Smausentich

  1 jaar geleden
  Waarom is Rocco niet in de adelstand verheven en Adamo wel ? Zit Paola daar misschien voor iets tussen ? Waarom werd Eddy Wally Ridder in de Léopoldsorde en kreeg Rocco niks?
 • Rudy Jacobs

  1 jaar geleden
  kleine hele grote mijnheer,mijn respect mijnheer ,Rocco Granata,u heeft belgie toen het nog mooi was mee groot gemaakt,met uw simpele ziel,u verdiend respect mr Rocco Granata,mensen zoals u waarop belgie fier kan zijn.Dank u voor alles wat u tot hiertoe voor ons alle al hebt gedaan en nog gaat doen ,uit liefde en niet voor het geld zoals de meeste,nog heel vele jaren beste Rocco
 1. Staf Coppens onthult zijn échte naam
  Play
  camping coppens

  Staf Coppens onthult zijn échte naam

 2. Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge
  Play
  Helden van Hier

  Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge