Rob de Nijs.
Volledig scherm
PREMIUM
Rob de Nijs. © © Robert Gort

Rob de Nijs na parkinsondiagnose: “Als ik het niet meer trek, ga ik netjes langs de hoofdingang weg, hoor”

Vandaag, op tweede kerstdag, wordt hij 77. Met zijn nieuwe gezel als ongenode gast, de ziekte van Parkinson. Zo'n slechterik ís het gelukkig niet. "Ik zing beter dan voorheen. En parkinson zal me doen sterven. Maar het gaat gelukkig heel langzaam." Een exclusief gesprek met Rob de Nijs, die in januari ook weer in de Elisabethzaal staat. Het eerste na de diagnose.

6 reacties

 • Werner Van den brouck

  1 jaar geleden
  Neem CBD i.p.v. de medicijnen van de dokter. Ken mensen met parkinson die er heel goed met zijn..
 • robert van puyenbroeck

  1 jaar geleden
  Fantastische vrolijke zanger en speciaal voor hem een kaars voor het raam vannacht en Malle Babbe en Zuster Ursula helpen hem in deze moeilijke tijden.
 • Yves Steenssens

  1 jaar geleden
  Mistte zijn optreden in Beveren-Waas twee jaar geleden door datum misverstand - nog spijt van - sterkte Rob...maar heb life LP s , die zijn ook zalig .
 • Hendrik DeLaet

  1 jaar geleden
  Zeer mooi artikel! Spijtig dat de agenda niet volledig is. Rob komt ook nog naar Tienen op 4 januari 2020 om 20 u in cc zaal De Manège. Dit wordt georganiseerd door Kiwanisclub Tienen Hageland ten voordele van goede doelen ten gunste van kinderen. Hendrik De Laet Voorzitter Kiwanis Tienen Hageland
 • Johan Vervaeck

  1 jaar geleden
  Veel sterkte Marina!
 1. INTERVIEW. Sia reageert op heisa rond nieuwe film: “Ik heb daar echt een gebroken hart aan overgehouden, al had ik het wel een beetje verdiend”
  PREMIUM
  Film

  INTERVIEW. Sia reageert op heisa rond nieuwe film: “Ik heb daar echt een gebroken hart aan overgehou­den, al had ik het wel een beetje verdiend”

  Er blijft maar kritiek komen op ‘Music’, de nieuwe film van zangeres Sia (45). Die reageert tijdens een exclusief gesprek met onze Hollywood-reporter voor het eerst op de hele hetze, en zegt dat ze spijt heeft dat ze op social media in de clinch ging met haar criticasters: “Ik heb alle shit die ik over mij heen kreeg ook wel een beetje verdiend.”
 2. Catty Cooreman acteert in TV-reeks De Bende van Jan de Lichte: “Maar in dagelijks leven voortdurend achterna gekeken worden, dat went nooit”
  PREMIUM
  Buggenhout

  Catty Cooreman acteert in TV-reeks De Bende van Jan de Lichte: “Maar in dagelijks leven voortdu­rend achterna gekeken worden, dat went nooit”

  Wie afstemt op Streamz en daar de serie De Bende van Jan de Lichte bekijkt, ziet tussen de acteurs als Matteo Simoni, Stef Aerts en Tom Van Dyck ook de Buggenhoutse Catty Cooreman (35) opduiken. Catty is geboren met dwerggroei. “Acteren doet me dat vergeten, maar het dagdagelijkse leven is helemaal anders”, getuigt ze. “Nagekeken, bespot en aangeraakt worden,... het is jammer genoeg dagelijkse kost.”
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Arnold Schwarzenegger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"
  Play

  Arnold Schwarzen­eg­ger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"