Jaap Reedijk
Volledig scherm
PREMIUM
© Jaap Reedijk

Rob de Nijs maakt zich zorgen om de financiële toekomst van z'n vrouw en zoon eens hij er niet meer is: “Soms lig ik er ’s nachts uren over te piekeren”

ShowbizzVan een beroemd artiest als Rob de Nijs (78) zou je verwachten dat hij zich geen financiële zorgen hoeft te maken, maar niets is minder waar. Meer zelfs, Rob ligt soms wakker van de materiële toekomst van zijn vrouw Henriëtte en hun zoon Julius (9), eens hij er niet meer zal zijn. De Nederlandse zanger en acteur lijdt aan Parkinson en had een carrière vol ups en downs.

34 reacties

 • michel vandewiele

  4 maanden geleden
  Hij heeft waarschijnlijk ook geen 1500 € pensioen.
 • johny vanderlinden

  5 maanden geleden
  Er zijn mensen die al langer wakker liggen van hun financiën en met meer redenen.
 • Karel JOOS

  5 maanden geleden
  Geen compassie mee. Veel verdient en niks voorzien voor zijn oude dag.
 • Didi Bellens

  5 maanden geleden
  Dat is belachelijk-hij heeft meer dan geld genoeg kunnen hebben en nu zou hij ineens financiële zorgen maken. Kan zijn vrouw en zoon niet gaan werken voor de kost dan??
 • Norbert Corten

  5 maanden geleden
  Vedetten van hier moet ge niet vergelijken met grote internationale Amerikaanse sterren, wie het daar maakt krijgt nog steeds de American dream, .Zelf na hun dood verdienen de erfgenamen nog aan hun royalties. Ik hoop voor Rob De Nijs dat het goed komt.
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.