Diana op 1 July 1997, haar laatste verjaardag.
Volledig scherm
PREMIUM
Diana op 1 July 1997, haar laatste verjaardag. © EPA

Rijke aanbidders, peperdure cadeaus en een blauwtje van Trump: zo zag de laatste verjaardag van prinses Diana eruit

RoyaltyOoit gingen haar verjaardagen onopgemerkt voorbij, net zoals ze het zelf het liefst wilde. Maar niet dit jaar. Op 1 juli, de dag die haar 60ste verjaardag had moeten zijn, werd Diana herdacht door haar zonen en de rest van Groot-Brittannië. Een triestige gelegenheid die erg contrasteert met de laatste verjaardag die ze bij leven vierde. Bedolven met bloemen en overrompeld door stinkend rijke mannen die wilden meedingen naar haar hand: Diana had een leven vol glitter en glamour voor het grijpen. Toch koos ze, zoals ze haar hele leven al deed, een ander pad. “Ze was altijd al iemand die liever gaf dan kreeg.”

4 reacties

 • kapitein zeppos

  3 maanden geleden
  Zoiets is privé en niemand heeft daar zaken mee! Voelen jullie zich beter op de wereld als dat allemaal openbaar wordt gebracht? Kijk eerst in eigen boezem!
 • MARTINA HEREMANS

  3 maanden geleden
  Een engel voor altijd
 • DANIËL VONCK

  3 maanden geleden
  Niet vergeten Fanny, royals zijn ook maar mensen, maar dan met meer privileges en poen.
 • Fanny Konings

  3 maanden geleden
  Voila geen engel dus zoals ieder haar steeds beschreef maar een mens
 1. Een bizarre bekentenis, veel tranen, en de eerste barsten: dit was aflevering 5 van ‘Temptation Island: Love or Leave’
  Play
  TV

  Een bizarre bekentenis, veel tranen, en de eerste barsten: dit was aflevering 5 van ‘Temptation Island: Love or Leave’

  We zijn alweer aanbeland bij aflevering vijf van ‘Temptation Island: Love or Leave’. Intussen zit het eerste vuurkamp - we zullen je nooit vergeten, Lisa - bij de dames erop, mét de nodige emoties bij Donna en Delphine. Vandaag is het in aflevering vijf de beurt aan de heren om beelden te bekijken van hun partners. Spoiler: #dramaisnotacrime is volop van toepassing!
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Exclusief videogesprek: Ed Sheeran kondigt nieuwe Europese tour aan mét concert in België
  Play
  Muziek

  Exclusief videoge­sprek: Ed Sheeran kondigt nieuwe Europese tour aan mét concert in België

  Eindelijk verlossend nieuws voor fans van Ed Sheeran (30): na een lange pauze is de Britse singer-songwriter klaar om terug de baan op te gaan. Vandaag kondigt hij zijn Europese ‘+ - = ÷ x Tour’ aan, een hele mondvol die je best uitspreekt als ‘The Mathematics Tour’. En ja, er staat ook een tussenstop in België gepland. Op vrijdag 22 juli 2022 staat Ed in het Koning Boudewijnstadion van Brussel.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.