Ridley Scott gaat voor vrouwelijke James Bond

EPA
De regisseur gaat 'Queen and Country' verfilmen. Het hoofdpersonage in die prent is een vrouwelijke spion die de vergelijking met 007 moet kunnen doorstaan.

Ridley Scott verfilmt de succesvolle striproman van regisseur Greg Rucka. Die gaat over spionne Tara Chace die door de Britse geheime dienst als lokaas wordt gebruikt bij een poging om een terroristische aanslag in Londen te verijdelen. De film zal wellicht iets donkerder worden dan de gemiddelde Bond-film, maar Scott kennende, zal die minstens zo spectaculair zijn. De rol van Tara zal gespeeld worden door Ellen Page. 

Ellen Page wordt vrouwelijke topspion.
Getty Images for IMDb Ellen Page wordt vrouwelijke topspion.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • gustaaf carpels

    Oef dacht even dat james bond van gender ging veranderen en dan james zou blijven heten. Maar men gaat een vrouwelijke spion gebruiken Maar wederom gaat men deze vergelijken met een bestaand mannelijk personage triestig he Maak een goede film met een vrouwelijke spionne Zonder vergelijking naar.....