Ridge uit 'The Bold and the Beautiful' verhuist naar ons land

RV
België krijgt hoog bezoek, want Ridge uit The Bold and the Beautiful - in het echte leven acteur Ronn Moss (64) - komt een paar maanden in ons land wonen. Hij zal deze zomer meespelen in twee toneelstukken.

Deze zomer doet hij samen met komiek Luc Caals een revue in Blankenberge, genaamd 'Den Bolle and the Beautiful'. Daarin zal hij van begin juli tot eind augustus spelen. Maar gisteren raakte ook bekend dat hij zijn verblijf zal verlengen tot zeker vier maanden, om na de vakantie ook te kunnen meespelen in het toneelstuk 'Brasschaatse Huisvrouwen'.

"Hij komt toch echt?"
"Spannend, hé?", klinkt het enthousiast bij Myriam Bronzwaar (alias Julia uit Thuis). "We kijken er allemaal naar uit." Wij, dat zijn onder anderen Kadèr Gürbüz en Leen Dendievel, allebei collega's uit 'Thuis'. Samen met Myriam kruipen ze in de huid van enkele huisvrouwen. "Ik speel het zweverige type van de bende", zegt Myriam. "Het wordt zo'n beetje 'Gooische Vrouwen' meets 'Desperate Housewives' meets 'Mooi en Meedogenloos'. Meer weet ik nog niet."

"Toen ik van regisseur Jeroen Maes hoorde dat het met Ronn Moss was, was ik helemaal in de wolken. Ik heb hem nog niet ontmoet, nee. In augustus starten de repetities. Ik heb gehoord dat hij deze zomer ook met Luc Caals op het podium staat. Mijn verbeelding is geprikkeld. Waar zou hij dan logeren? En kost die ons niet heel veel geld? Regelmatig vraag ik ook aan Jeroen: hij komt toch nog steeds, hé? Het is zo onwezenlijk. Maar ja, hij heeft zijn contract getekend. Dus hij zal wel moeten. (lacht)"

In het Nederlands
Het stuk zal volledig in het Nederlands zijn, een taal die Ronn natuurlijk niet spreekt. Maar er wordt naarstig gewerkt aan een oplossing zodat iedereen in de zaal hem begrijpt. De 'glamoureuze komedie' zal pas dit najaar in zalen over heel Vlaanderen te zien zijn.

Het is trouwens niet de eerste keer dat de Amerikaanse ster, die van 1987 tot 2012 het personage van Ridge vertolkte, in België werkt. Hij speelde eerder al een gastrolletje in Familie en zong ook samen met De Romeo's.

kos4 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • huib matthijssen

  Zal mijn d3 bout aggellen

 • Anonymous

  Het is toch al lang een andere Ridge?

 • fidel v

  64 en al goed naar de plastische chirurgie gegrepen blijkbaar !

 • Anonymous

  Noemen ze dat verhuizen ? Dus als ik eens twee maanden op vakantie moest gaan dan verhuis ik volgens jullie naar Spanje ? Sensatie sensatie .....