Rich and famous? Deze BV-kids pronken met hun rijkdom op sociale media

Deze BV-kids delen hun leven graag op Instagram.
Instagram Deze BV-kids delen hun leven graag op Instagram.
'Telefacts' op VTM nam je mee in de levens van de superrijke jongeren van deze planeet. Ze hebben meer geld dan ze kunnen uitgeven, en deze jonge miljonairs doen niets liever dan pronken met hun dure levensstijl. Want als je niet laat zien dat je geld hebt, dan tel je niet mee. Iets waar ook sommige BV-kids graag aan meedoen. Ook zij spreiden hun bijzondere leventje graag tentoon op Instagram. 

Foto's van de lekkerste ontbijtjes en desserts of prachtige zonsondergangen: Instagram wordt er dagelijks mee overspoeld. 's werelds rijkste tieners zijn 'de trend' begonnen, en intussen zijn velen hun gevolgd. 

Conrad Janssens

Conrad is de zoon van ex-miss Ilse De Meulemeester en Glenn Jannsens, aka "de keizer van de wegwijzer". Glenn is een erg succesvol zakenman. En op zijn zachtst gezegd een flamboyante verschijning. En dat zit blijkbaar ook in de genen van zoon Conrad, want op Instagram pakt hij flink uit met zijn rijkdom. 

Conrad draagt en shopt enkel designerkleding van labels als Gucci, Chanel of Givenchy. Hij gaat voortdurend op reis naar de meest exclusieve hotels ter wereld, en vliegt steevast in business class om daar te geraken. The Four Seasons in Dubai, The Ritz-Carlton op Tenerife, het Rosewood-hotel in Londen, of het Marbella Club hotel: als er geen 5 sterren op de deur staan, checkt hij niet in. 

Whoever Is Trying To Bring You Down, Is Already Below You. ⏬🔆⏬

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Met een tas van Louis Vuitton vertrekt Conrad op vakantie.
Instagram Met een tas van Louis Vuitton vertrekt Conrad op vakantie.
Golfen in Marbella.
Instagram Golfen in Marbella.
In business class naar Dubai.
Instagram In business class naar Dubai.
Even shoppen in de meest dure boetieks.
Instagram Even shoppen in de meest dure boetieks.

Julie Vermeire

Jacques Vermeire heeft het ver geschopt. Hij wist zich op te werken, en tekende destijds een miljoenencontract waarmee VTM hem wegkaapte bij de VRT. Omgerekend zo'n 550.000 euro per jaar werd er toen op zijn bankrekening gestort. "En daar kwam nog het fameuze contract van één miljard frank bij, wat nooit helemaal is uitbetaald omdat het vasthing aan een aantal programma’s die ik moest maken. En die zijn er niet gekomen”, aldus Jacques eerder. Toch: het gezin Vermeire heeft zijn schaapjes op het droge. 

En daar kan nu ook dochter Julie van genieten. Niet dat ze alles in de schoot geworden krijgt, allesbehalve. Maar wat ze ook doet, ze zal nooit iets te kort komen. Een zwembad in de tuin, een knappe Mercedes voor de deur, poseren op de rode loper: de 19-jarige studente Media is helemaal thuis in het wereldje. 

Een bericht gedeeld door Julie Vermeire (@julievermeire)

Een foto die is geplaatst door Julie Vermeire (@julievermeire) op

Lady in red @filmfestivaloostende #alleeneline

Een foto die is geplaatst door null (@julievermeire) op

Valentina Dexters

Valentina Dexters leeft nu al als god in Frankrijk. Of meer bepaald als prinses bij mama Tanja Dexters. Dat Valentina een minidiva is, gaf Tanja zelf al toe. Ze kreeg voor haar tweede verjaardag een miniracewagen, een Ferrari. Eerder kreeg ze ook een eigen iPad Mini en een kinderversie van een Mercedes Benz. Ondertussen is Valentina al heel wat ouder, maar allicht wordt ze nog steeds bedolven onder het speelgoed. 

Van meet af aan droeg Tanja's dochter ook al de duurste merken. Dolce & Gabbana, Roberto Cavalli... Valentina is altijd gekleed volgens de laatste mode. Tanja zakt met haar oogappel meermaals af naar Disneyland Paris, en ook aan andere vakanties geen gebrek. Valentina is amper 8, maar heeft nu al haar eigen Instagram waar ze haar avonturen deelt. Al is het hoogstwaarschijnlijk Tanja die de beelden van haar dochter post op het profiel. 

It's written all over my face.. this is only what mommy wanted 🙄#valentina #breakfast #knokke 💛

Een foto die is geplaatst door null (@littlevdexters) op

Not #parisfashionweek but I feel the vibe 💖 #valentina #philippplein

Een foto die is geplaatst door null (@littlevdexters) op

With one of my besties #ethan @seldadeclient having good times in #ibiza #philippplein

Een foto die is geplaatst door null (@littlevdexters) op

Hairdresser mood 🖤 I am so excited 😄 #valentina #antwerp #liujo

Een foto die is geplaatst door null (@littlevdexters) op

How blue can it be 💛 Thx mommy and daddy for taking me here #formentera #ibiza #phillipplein #yacht

Een foto die is geplaatst door null (@littlevdexters) op
35 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Rik Coppens

  Vooral het quoten van levensspreuken is keer op keer hilarisch. Zowel bij bekend als onbekend Vlaanderen...

 • Loesje Vranken

  Die kinderen zouden eens moeten beseffen dat hun ouders voor dat geld moeten werken en die ouders zouden hun kinderen ook eens moeten leren werken en dan kan je iemand af en toe geld toestoppen, als je maar geeft en geeft zijn ze rotverwend. Bovendien kan het je nog duur komen te staan, draai je de geldkraan toe zullen ze je laten stikken.

 • Marc Wouters

  Wat ik opvallend vind en wat niet iedereen lijkt op te merken is dat VTM jaar na jaar de Telefacts uitzendingen vult met topics over rijkdom. Met de komende periode maar eens op. Ik vraag me dan af, wie is nu geïnteresseerd om zich te vergapen aan al dat uiterlijk vertoon. Of heeft VTM en doelstelling om de afgunst in de maatschappij zo hoog mogelijk op te drijven?

 • Marijke Duchamps

  Zijn die mensen ook “echt” gelukkig?

 • Rik Wouters

  Die moeders schitteren door hun eigen wangedrag (eva Pauwels - ilse demeulemeester - Tanja Dexters). Die kinderen dreigen even grote ettertjes te zijn of te worden... eigenlijk de Louis Vuitton versie van kindermishandeling...