Studio 100 Rewind Party
Volledig scherm
Studio 100 Rewind Party © Studio 100

Rewind Party van Studio 100 verplaatst naar december

ShowbizzEindelijk kunnen fans beginnen aftellen naar een datum waarop ze hun benen kunnen losschudden op de Rewind Party van Studio 100. De reeks concerten werden vorig jaar op het nippertje afgelast wegens de beslissingen van het Overlegcomité, maar nu zijn ze officieel verplaatst naar begin december. 

0 reacties

 1. Krijgen kinderen van BV’s meer kansen in de Vlaamse showbizz? “Dat het soms fout afloopt, ligt vaak ook aan te opportunistische tv- bazen”
  PREMIUM
  BV
  62

  Krijgen kinderen van BV’s meer kansen in de Vlaamse showbizz? “Dat het soms fout afloopt, ligt vaak ook aan te opportunis­ti­sche tv- bazen”

  De voorbije weken kwam ‘De Vermeires’ een paar keer onder vuur te liggen. Ook tv-columnisten lieten niet na om hun licht te laten schijnen over Jacques Vermeire (71) en zijn gezin. Eén iemand wordt daarbij extra onder de loep genomen: dochter Julie Vermeire (24). Want Jacques verbergt het niet, hij wil met deze docusoap vooral de tv-loopbaan van zijn dochter een duwtje geven. Maar krijgen kinderen van BV’s nu écht meer kansen in de Vlaamse showbizz. ‘TV Familie’ zocht het uit.