Studio 100
Volledig scherm
© Studio 100

Rewind Party van Studio 100 gaat door, ondanks zitplekjes: “We maken er gewoon de grootste zittende fuif ooit van!”

ShowbizzDe 51.000 fans zullen verplicht moeten zitten, maar gefuifd zal er worden dit weekend in het Sportpaleis. Studio 100 laat hun drie Rewind Parties doorgaan, zo klinkt het. “Omdat er op het middenplein te weinig plek is om van alle staanplaatsen een zitplaats te maken, organiseren we wel een extra Rewind Party op maandag”, klinkt het. Tickethouders worden op de hoogte gebracht via mail.

5 reacties

 • Marie Rose Van der Haeghen

  2 maanden geleden
  Gewoon verbieden , ik vraag mij af hoeveel Niels Destadsbader zieken van vorig weekend er al in het ziekenhuis liggen ?
 • Patrick Weyers

  2 maanden geleden
  Graag controle en bij overtreding 1 waarschuwing. De 2de is direct stopzetting vh concert. Verplichte terugbetaling van tickets als gevolg.
 • Frédéric Vanduffel

  2 maanden geleden
  Betaal gewoon terug voor wie wilt of stel uit
 • Jennifer Peeters

  2 maanden geleden
  Hoe is zoiets mogelijk. Het grote geld heeft het hier voor het zeggen. Op 4 dagen tijd 51.000 mensen samenbrengen, waar zit jullie verstand? Vlaamse regering, waar zitten jullie? En intussen zegt De Croo, "Feestdagen hangen af van ons gedrag”.
 • Jan De Bisschop

  2 maanden geleden
  Geld geld geld, en gezondheid is bijzaak.
 1. Is Helmut Lotti 'Edelhert' in The Masked Singer? "Als ik spreek, moet ik €200.000 betalen"
  Play

  Is Helmut Lotti 'Edel­hert' in The Masked Singer? "Als ik spreek, moet ik €200.000 betalen"

  Iedereen meent te weten wie Edelhert is, of Ridder in ‘The Masked Singer’. Aan de andere kant wordt het lijstje met verdachten steeds langer. Maar hoe goed kunnen de verdachte BV’s rond de pot draaien? Showbits nam de proef op de som en confronteerde tijdens 24 UUR LIVE onder meer CAMILLE, Nathalie Meskens en Axelle Red met de aanwijzingen en de geruchten die we intussen hebben opgevangen. Ontdek de vaak verrassende reacties in een nieuwe Showbits.