Brooklyn Beckham, Nicola Peltz-Beckham en Victoria Beckham
Volledig scherm
Brooklyn Beckham, Nicola Peltz-Beckham en Victoria Beckham © Instagram / Dave Benett / Getty Images

Reünie van de Beckhams op de Parijse modeweek: is alles vergeven en vergeten tussen Victoria Beckham en schoondochter?

CELEBRITIESVictoria Beckham (48) maakte vrijdag haar debuut als ontwerpster op de Parijse modeweek. Ze had de eer om haar nieuwe lente- en zomercollectie voor te stellen. De show zorgde voor een bijzondere reünie, want zoon Brooklyn Beckham en schoondochter Nicola Peltz moedigden Victoria aan vanop de eerste rij. De reünie was duidelijk emotioneel, want Victoria barstte uit in tranen. “Ik ben zo dankbaar voor mijn familie”, liet ze op Instagram weten.

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Shania Twain getuigt over seksueel misbruik tijdens haar jeugd: “Ik probeerde mijn borsten zo plat mogelijk te maken”
  Celebrities

  Shania Twain getuigt over seksueel misbruik tijdens haar jeugd: “Ik probeerde mijn borsten zo plat mogelijk te maken”

  Shania Twain (57) liet zich van een bijzonder moedige kant zien. De zangeres getuigde over seksueel en fysiek geweld door haar stiefvader Jerry Twain. De impact ervan was zelfs zo groot dat ze haar vrouwelijke vormen zoveel mogelijk verborg. Ook in haar carrière merkte ze de effecten van haar woelige jeugd. “Het voelde alsof ik betast of verkracht werd door mensen hun ogen.”
 1. Brecht en Dziubi uit ‘Blind getrouwd’ vieren half jaar huwelijk: “Ik heb je lief”
  BV

  Brecht en Dziubi uit ‘Blind getrouwd’ vieren half jaar huwelijk: “Ik heb je lief”

  Al is ‘Blind getrouwd’ op VTM nog maar net afgelopen voor televisiekijkend Vlaanderen, toch is het al zes maanden geleden dat de koppels in het huwelijksbootje stapten. En dat is reden genoeg voor een feestje, vindt deelnemer Brecht De Geyter (27). Hij deelt voor de gelegenheid een reeks foto’s met zijn partner Dziubi Steenbergen (29), bijgestaan door een emotionele tekst. “Onze trouwdag voelt aan alsof het gisteren was.”