Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

Reputatiecoach Jeroen Wils ziet elke dag blunders in showbizzland: “Sihame maakt dezelfde fouten als Bart De Pauw”

ShowbizzReputaties. Je kan ze sneller kraken dan maken. Vraag dat maar aan pakweg Sihame El Kaouakibi, Bart De Pauw en Eddy Demarez. Met de snelheid waarmee het lijstje blunders groeit, wordt reputatiecoach straks nog een knelpuntberoep. Jeroen Wils (54) is het nu al en schreef er een boek over. Wij spraken hem over het belang van authenticiteit, de rehabilitatie van De Pauw en de meest gemaakte fouten bij onze bekende gezichten. “De reputatie van Eddy Demarez kan nog worden rechtgetrokken, als hij één ding doet.”

 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. Jane Lynch verlaat Broadwayshow ‘Funny Girl’ vroeger dan voorzien: “Het heeft niets met Lea Michele te maken”
  Celebrities

  Jane Lynch verlaat Broadway­show ‘Funny Girl’ vroeger dan voorzien: “Het heeft niets met Lea Michele te maken”

  Vorige maand liet ‘Glee’-actrice Lea Michele (35) op Instagram weten dat ze Beanie Feldstein vervangt als Fanny Brice in de Broadwayshow ‘Funny Girl’. Al snel volgde daarop het nieuws dat haar ‘Glee’-collega Jane Lynch (62) uit de show zou stappen. Toeval of niet? Ze maakte de reden van haar vertrek nu zelf bekend. “Ik vertrek op vakantie. Er is geen drama", klinkt het.