Reportagemaker Peter Boeckx wil geld inzamelen voor familie Davidson uit ‘Don’t Worry Be Happy’

De familie Davidson in het VIER-programma 'Don't Worry, Be Happy'.
VIER De familie Davidson in het VIER-programma 'Don't Worry, Be Happy'.
De coronacrisis heeft ook een impact op de familie Davidson, het kroostrijke gezin uit het VIER-programma ‘Don’t worry be happy’. Het gezin heeft het momenteel financieel erg moeilijk. Onder de titel ‘Peter zoekt p(m)eters’ hoopt Peter Boeckx, de maker van de docureeks, een bedrag van 5.000 euro in te zamelen.

Ken je de familie Peirsman-Ouderits nog? Het gezin, met elf kinderen, stal vorig jaar de show in de realityserie ‘Don’t worry be happy’. Door hun voorliefde voor motors kregen ze de bijnaam Davidson. Op tv was onder andere te zien hoe mama Els vocht tegen kanker en het gezin het café Happy Days opende in Olen. Intussen zijn de deuren van de kroeg alweer gesloten. Papa Eddy is dus werkloos en met nog zeven kinderen thuis is het moeilijk om het gezin te onderhouden. De coronacrisis maakt hun toestand nog wat erger.

Peter Boeckx, de maker van het VIER-programma, wil het gezin daarom een hart onder de riem steken. Hij zoekt peters en meters om de familie Davidson te helpen een nieuw café te openen zodat Eddy weer kan werken. Ondernemers Michel Van den Brande, Marie-Anne De Nil en Frederik Laeremans, allen te zien in ‘The Sky Is The Limit’, dat andere programma van Boeckx, steunen de actie. Alle info is te vinden op www.gofundme.com/f/peter-zoekt-peters-amp-meters.

Lees ook:

Grote schuldenberg voor Els uit ‘Don’t Worry Be Happy’

Mama Els uit ‘Don’t Worry Be Happy’ kreeg goed nieuws, maar is intussen palliatief
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.