'K2 zoekt K3' deelnemer Remi De Smet.
Volledig scherm
PREMIUM
'K2 zoekt K3' deelnemer Remi De Smet. © DPG Media

Remi is momenteel topfavoriet in ‘K2 zoekt K3’: “Ik besef dat ik niet meteen door iedereen aanvaard zal worden”

TVWie Remi De Smet (19) afgelopen zaterdag aan het werk zag in ‘K2 zoekt K3’, beseft dat hij geboren is voor de showbizz. Deze Vlaamse student, die al sinds z’n kinderjaren fan is van Studio 100, hoopt nu op dat felbegeerde plaatsje naast Hanne en Marthe. “Ik heb een eigen Wikipediapagina en deed al mee in verschillende musicals. Mijn leven is geweldig, maar het nieuwe K3'tje worden zou mij nog net dat tikkeltje gelukkiger maken.”

8 reacties

 • Nico Lietaert

  4 weken geleden
  Zo´n programma's krijg je als je 7 zenders moet vullen. Veel gezever.
 • Henri Demeer

  4 weken geleden
  het einde van K3
 • Ben Eykenbos

  4 weken geleden
  Sorry maar als k3 geen meiden groep blijft, dan ben ik overtuigd dat het snel gedaan zal zijn met het groepje. Of veel liedjes zullen ze niet meer kunnen zingen van vroeger. Stop die woke onzin aub
 • Jacco Nobel

  4 weken geleden
  Vervanger(ster) voor Klaasje zal altijd een nederlander zijn omwille van de commerciele waarde.
 • Jacques Leonard

  4 weken geleden
  Beste Remi, ik wens je veel succes in deze opgezette wedstrijd. Maar vind toch helaas dat K3 een meidengroep moet blijven. De overgebleven K3 leden hebben hun "wildcard" gebruikt voor een meid die wel zal passen bij hun, mits wat opleiding in het zingen. Hanne en Marthe waren ook geen zangtalenten. Klaasje stak er torenhoog boven. Maar met de nodige begeleiding, staan ze er toch. Succes.
 1. Showbits op bezoek in Château Planckaert: “Zonder Junior gaat het niet vooruit”
  Play
  Showbits

  Showbits op bezoek in Château Planckaert: “Zonder Junior gaat het niet vooruit”

  Nu zondag start op Eén het derde seizoen van ‘Château Planckaert’, over de avonturen van Eddy. Christa en hun kinderen in Frankrijk. De verbouwing van hun kasteel verloopt moeizaam en heeft al flink wat vertraging opgelopen. Door corona, maar ook door het zware ongeval van Junior. Showbits stuurde een reporter naar Lurcy-Lévis om een stand van zaken op te maken. Samen met Eddy, Christopher en Francesco blikken we ook vooruit op het nieuwe seizoen. En de Planckaerts zouden de Planckaerts niet zijn, als ook dat niet wat chaotisch in de soep draait. Bekijk het in een nieuwe Showbits Video.