'K2 zoekt K3' deelnemer Remi De Smet.
Volledig scherm
PREMIUM
'K2 zoekt K3' deelnemer Remi De Smet. © DPG Media

Remi is momenteel topfavoriet in ‘K2 zoekt K3’: “Ik besef dat ik niet meteen door iedereen aanvaard zal worden”

TVWie Remi De Smet (19) afgelopen zaterdag aan het werk zag in ‘K2 zoekt K3’, beseft dat hij geboren is voor de showbizz. Deze Vlaamse student, die al sinds z’n kinderjaren fan is van Studio 100, hoopt nu op dat felbegeerde plaatsje naast Hanne en Marthe. “Ik heb een eigen Wikipediapagina en deed al mee in verschillende musicals. Mijn leven is geweldig, maar het nieuwe K3'tje worden zou mij nog net dat tikkeltje gelukkiger maken.”

8 reacties

 • Nico Lietaert

  1 jaar geleden
  Zo´n programma's krijg je als je 7 zenders moet vullen. Veel gezever.
 • Henri Demeer

  1 jaar geleden
  het einde van K3
 • ben eykenbos

  1 jaar geleden
  Sorry maar als k3 geen meiden groep blijft, dan ben ik overtuigd dat het snel gedaan zal zijn met het groepje. Of veel liedjes zullen ze niet meer kunnen zingen van vroeger. Stop die woke onzin aub
 • Jacco Nobel

  1 jaar geleden
  Vervanger(ster) voor Klaasje zal altijd een nederlander zijn omwille van de commerciele waarde.
 • Jacques Leonard

  1 jaar geleden
  Beste Remi, ik wens je veel succes in deze opgezette wedstrijd. Maar vind toch helaas dat K3 een meidengroep moet blijven. De overgebleven K3 leden hebben hun "wildcard" gebruikt voor een meid die wel zal passen bij hun, mits wat opleiding in het zingen. Hanne en Marthe waren ook geen zangtalenten. Klaasje stak er torenhoog boven. Maar met de nodige begeleiding, staan ze er toch. Succes.
 1. Jennifer Grey verschijnt in het vervolg van ‘Dirty Dancing’: “Ook anderen van de originele cast keren terug”
  FILM
  1

  Jennifer Grey verschijnt in het vervolg van ‘Dirty Dancing’: “Ook anderen van de originele cast keren terug”

  35 jaar na het succes van ‘Dirty Dancing' kruipt Jennifer Grey (62) opnieuw in de huid van haar iconische rol Frances ‘Baby’ Houseman. De opnames van het vervolg op de hitfilm starten in het voorjaar, en Jennifer zal niet de enige oude bekende zijn op de set. Dat vertelde de actrice zelf aan ‘Extra’. “Er wordt niemand vervangen die ondertussen overleden is.”
 2. Lotte Vanwezemael krijgt kritiek nadat ze ‘pilletje’ slikt in Versuz: “Openlijk drugs promoten, dat kan toch niet”
  BV
  9

  Lotte Vanweze­mael krijgt kritiek nadat ze ‘pilletje’ slikt in Versuz: “Openlijk drugs promoten, dat kan toch niet”

  Tv-gezicht en seksuologe Lotte Vanwezemael (30) lag zondag onder vuur nadat een filmpje viraal ging waarin ze een pilletje slikt in discotheek Versuz. Onder meer Vlaams parlementslid Maaike De Vreese (38) uitte op Twitter haar ongenoegen en noemde het een slecht voorbeeld voor de jeugd. De manager van Vanwezemael liet nadien weten dat het om een banaal pepermuntje ging.
 3. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.