Relatie van Zita Wauters op de klippen gelopen

ShowbizzZita Wauters (17) is weer vrijgezel. Na papa Koen en oom Kris ziet ook zij haar relatie op de klippen lopen. Dat schrijft Dag Allemaal. 

 1. '#LikeMe @ Sea Pop-up expo' lokt duizenden kinderen naar Blankenberge: "Pommelien, Camille, ik... Wij leven echt in onze droom"
  Play
  Showbizz

  '#LikeMe @ Sea Pop-up expo' lokt duizenden kinderen naar Blankenber­ge: "Pommelien, Camille, ik... Wij leven echt in onze droom"

  Nog tot en met 28 augustus kan je de muzikale leefwereld van Caro en alle andere idolen uit het populaire Ketnet-programma ‘#LikeMe’ binnenstappen in de belevingsexpo ‘#LikeMe @ Sea’ op de pier in Blankenberge. Je ziet er de leukste decors uit de voorbije drie seizoenen en je kan er je favoriete scènes naspelen. Elke woensdag komt er ook een acteur langs voor een meet & greet. Jarne kon de expo bezoeken samen met - de hunk van de reeks - Maksim Stojanac (Vince). Bekijk het in een nieuwe Showbits.
 2. David Beckham gaat de mist in bij concert van The Weeknd, tot groot jolijt van dochter Harper
  Play
  Celebrities
  2

  David Beckham gaat de mist in bij concert van The Weeknd, tot groot jolijt van dochter Harper

  “Beschamend vadermoment”, schrijft oud-voetballer David Beckham op Instagram. Samen met zijn dochter Harper (11) ging hij naar een concert van The Weeknd in Miami. Ze filmden elkaar terwijl ze meezongen met de bekendste hits van de zanger. Maar Beckham begon net iets te vroeg mee te zingen tijdens het nummer ‘Out of Time’. “Ik heb mijn dochter wel aan het lachen kunnen brengen”, schrijft hij bij de video.