Relatie Erik Van Looy met fotomodel loopt op de klippen

Erik Van Looy en Ingrid Parewijck.
Medialaan/rv Erik Van Looy en Ingrid Parewijck.
De relatie van ‘Slimste Mens’-presentator Erik Van Looy (58) en model Ingrid Parewijck (41) is op de klippen gelopen. Dat nieuws werd bevestigd aan onze redactie. De twee vormden drie jaar een koppel. 
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen aan.

Van Looy verklapte begin juni 2017 voor het eerst dat er een nieuwe vrouw in z’n leven was na z'n scheiding in 2014. “Ik ben ergens op proefcontract, denk ik. Ja, bij een fantastische madam”, klonk het toen in ‘Gert Late Night’.  

Die geweldige vrouw bleek al snel Ingrid Parewijck te zijn. Een schoonheid uit Gent die destijds als één van de eerste Vlaamse modellen ooit haar grote droom in New York najoeg. Daar werd ze meteen in de armen gesloten als gezicht van prestigieuze merken als koffiebranderij Lavazza en het gerenommeerde parfumhuis Guerlain. Later zou de dochter van een Gentse arts het ook schoppen tot covers van toonaangevende magazines als ‘Elle’, ‘Vogue’ en ‘Photo Magazine’. Tot op heden nog steeds wapenfeiten die haar door bijzonder weinig landgenotes werden nagedaan.

Erik en Ingrid repten in interviews met geen woord over hun relatie en lieten ook BV-feestjes aan zich voorbijgaan. Ook over de breuk willen de twee geen commentaar geven. Van Looy was eerder 21 jaar getrouwd met Nadine, van 1993 tot 2014. Hij heeft één tienerzoon. 

Lees ook: 

Erik Van Looys nieuwe liefde is een ex-topmodel

Erik Van Looy heeft last van oorsuizen: “Zet je oortjes niét te luid tijdens het lopen”
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • tony bessems

    Zo jammer, ik vind hem met grote voorsprong de eenvoudigste sympathieke presentator. Geen kapsones en altijd goedlachs. Van alle over zichzelf uitgeroepen BV grootheden gun ik hem het meeste geluk. Zijn ex vriendin had wel wat minder knap mogen zijn. Zoveel geluk wens ik hem nu ook weer niet.

  • François THIJS

    Ik ben ervan overtuigd dat erin Vlaanderen heel wat betere presentatoren rondlopen dan Erik Van Looy. Is eerder een houten klaas. Ik heb die keuze nooit begrepen. Hetzelfde geldt voor Adriaan van den Hoof. Geef mij dan maar een Otto-Jan Ham. Dat verschil is hemelsbreed.

  • Marc Geerts

    Als presentator van de Slimste Mens is hij goed, maar daar stopt het ook. Veel te nerveus.