Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photonews / Joel Hoylaerts / Dieter Bacquaert
Volledig scherm
PREMIUM
© Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photonews / Joel Hoylaerts / Dieter Bacquaert

Reizen of niet? Bekend Vlaanderen geeft inkijk in vakantieplannen voor deze zomer

Nu de tweede coronazomer op rij eraankomt, dringen prangende vragen zich op: durven we een all-invakantie ver weg aan, of wordt het toch een chalet in de Ardennen of een appartement in Blankenberge? Met velen op het vliegtuig of met de eigen bubbel in de eigen auto? En hoe veilig zal dat allemaal zijn? Als het een troost mag wezen: onze BV’s worstelen met net dezelfde kwesties. Met zeer uiteenlopende beslissingen als gevolg. “Ik hoop dat de mensen verstandig genoeg zijn om thuis te blijven.”

2 reacties

 • bruno draulans

  4 maanden geleden
  De overheid maakt er een potje van. Ze smijten verschillende categorieen op een hoopje. Mensen die gevaccineerd zijn, kunnen nog steeds Corona besmet raken en dat doorgeven. Vaccin zorgt enkel dat je niet in hospitaal terecht komt en enkel milde symptomen ktijgt. Ze maken ons iets wijs.
 • Eddy Willems

  4 maanden geleden
  Vandeveire kan zijn hobby toch ook thuis uitoefenen, dus voor hem maakt dat geen verschil.
 1. De Warmste Week trekt dit jaar naar Mechelen en focust zich op één thema: ‘Kunnen zijn wie je bent’
  Showbizz
  11

  De Warmste Week trekt dit jaar naar Mechelen en focust zich op één thema: ‘Kunnen zijn wie je bent’

  Op de Grote Markt in Mechelen geven Studio Brussel, MNM en Eén vandaag het officiële startschot van De Warmste Week. De actie kiest voortaan voor één maatschappelijk relevant thema. Dit jaar is dat ‘Kunnen zijn wie je bent’. Organisaties kunnen nu projecten indienen die ervoor zorgen dat iederéén – jong en oud – kan zijn wie die wil zijn. Heel Vlaanderen wordt opgeroepen om geld in te zamelen om deze projecten te realiseren.