Steven Seagal
Volledig scherm
PREMIUM
Steven Seagal © getty

Reïncarnatie, misbruik en de moord op een puppy: het leven van Steven Seagal is te gek om te verzinnen

CelebritiesHij is de reïncarnatie van een zeventiende-eeuwse Tibetaanse lama, hij houdt er al jaren een bromance met Poetin op na en hij kwam ooit met twee joekels van pistolen op de uitreiking van de Oscars aandraven. Het is, raar maar waar, slechts een kleine greep uit het uiterst bizarre leven van Steven Seagal (69). De Amerikaanse acteur en vechtvedette verwierf in de jaren ’80 en ’90 grote bekendheid met actierollen in onder andere ‘Above The Law’, ‘Hard To Kill’ en ‘Under Siege’, maar tegenwoordig zijn het enkel nog zijn strapatsen die de krantenkoppen halen. Wij zetten de strafste gebeurtenissen voor u op een rijtje.

4 reacties

 • Wouter Van de Walle

  2 weken geleden
  Verfilm die man zijn leven, hij kan niet acteren en zijn films zijn een ramp maar zijn leven verfilmen lijkt mij een kaskraker waardig
 • Sarah Olemans

  3 weken geleden
  Geen fan van zijn films en van Poetin evenmin.
 • Frank Van den Bulck

  3 weken geleden
  Maakt ook niks anders dan flutfilms...
 • Jakke Troost

  3 weken geleden
  Poetin is de betere acteur van de twee
 1. Sterren nemen het op voor Britney Spears: “Ze verdient dit niet”
  Celebrities
  4

  Sterren nemen het op voor Britney Spears: “Ze verdient dit niet”

  Het verhaal dat Britney Spears (39) woensdag in de rechtbank vertelde, liet werkelijk niemand onberoerd. De zangeres wil een einde maken aan de bewindvoering van haar vader en om haar punt duidelijk te maken, deed de zeer emotionele Spears een aantal opvallende uitspraken. “Ik kan nu geen volledig leven leiden. Ik wil dat het stopt”, klonk het onder meer. De reacties op haar getuigenis zijn overweldigend en de popster kreeg ondertussen ook heel wat steun van andere beroemdheden, zoals haar ex Justin Timberlake (40).
 2. Advocaat van Britney Spears niet heel zuiver op de graat: “Hij zei dat ik alles voor mezelf moest houden”
  Celebrities

  Advocaat van Britney Spears niet heel zuiver op de graat: “Hij zei dat ik alles voor mezelf moest houden”

  Britney Spears (39) heeft het niet alleen gehad met haar vader Jamie Spears (68), maar als het van de zangeres afhangt, mag ook haar advocaat zijn boeltje pakken. In haar emotionele getuigenis in de rechtbank maakte de popster duidelijk dat ze een andere raadsman wil. Haar huidige advocaat Samuel D. Ingham III, die al sinds 2008 voor haar spreekt, wist trouwens niet op voorhand wat Spears te vertellen had.
 1. Voorlopig geen nieuw ‘Love Island’-seizoen in België: “Focus ligt op het vernieuwde ‘Temptation Island’”
  TV
  1

  Voorlopig geen nieuw ‘Love Is­land’-sei­zoen in België: “Focus ligt op het vernieuwde ‘Temptation Island’”

  Slecht nieuws voor de Belgische fans van ‘Love Island’. Voorlopig heeft SBS geen plannen om een nieuwe co-productie op poten te zetten met Nederland. Dat nieuws wordt bevestigd door presentator Viktor Verhulst en de zender. Al blijft de deur wel op een kier staan. “Deze zomer is er geen nieuw seizoen, maar dat betekent niet automatisch dat we er voorgoed mee stoppen.”