Sharon Stone in Basic Instinct (1992).
Volledig scherm
PREMIUM
Sharon Stone in Basic Instinct (1992).

Regisseur Paul Verhoeven over het beruchte ‘Basic Instinct’-shot: “Toen ik het voorstelde, vond Sharon het fantastisch”

ShowbizzPaul Verhoeven (82) heeft Sharon Stones boek ‘The Beauty of Living Twice’ nog niet kunnen lezen, maar de heisa rond de verschijning van de autobiografie is hem niet ontgaan. De actrice zegt dat ze pas bij het afwerken van de film ontdekte dat haar vagina even te zien. De ‘Basic Instinct’-regisseur reageert nu op de scène die Stone als actrice op de kaart gezet heeft, en geeft zijn versie van de feiten: “Ik ben het niet eens met haar visie.”

10 reacties

 • Goyen Yves

  6 maanden geleden
  Mooie film
 • Natascha Cattoor

  6 maanden geleden
  Dat zijn vijgen na PASEN ze kon ook opstappen toen men haar dat vroeg
 • Léon-Bernard Giot

  6 maanden geleden
  Om veel geld te verdienen zijn velen 'misplaatst vindingrijk' , zelfs ten koste van de reputatie van anderen . . . het is van alle tijden . . .
 • Marc Wouters

  6 maanden geleden
  Er was destijds veel over te doen maar tv vergalde de ervaring. Maar op mijn beamer op doek van 3m diameter is die scène wel degelijk de moeite. Persoonlijk vind ik die scène niet fout, het voegt wel degelijk iets toe. Een vandaag de dag kan in een film zo'n shot niet meer. Uniek dus.
 • Kevin Cunningham

  6 maanden geleden
  Niemand zou nog praten over haar zonder die scene !
 1. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.