Isabelle Schepens.
Volledig scherm
PREMIUM
Isabelle Schepens. © Florian Van Eenoo Photo News

Regisseur Isabelle Schepens, één van de VRT-ontslagen: “33 jaar dienst en niet eens een dank u”

Isabelle Schepens, die al 33 jaar voor de VRT werkt als regisseur en producer, kreeg begin deze week, samen met 40 andere collega’s, haar ontslagbrief. Dat de VRT gedwongen moet besparen, begrijpt Schepens. “Maar bespaar niet op menselijkheid, dat is nergens voor nodig.”

 1. Madonna bijt van zich af na kritiek op haar uiterlijk: “Dit is pure leeftijdsdiscriminatie en misogynie”
  CELEBRITIES

  Madonna bijt van zich af na kritiek op haar uiterlijk: “Dit is pure leeftijds­dis­cri­mi­na­tie en misogynie”

  Na haar verschijning op de Grammy Awards zondagavond, werd Madonna (64) de talk of the town. Op sociale media krijgt de Amerikaanse zangeres te maken met hevige kritiek op haar uiterlijk. Zo vinden sommigen haar onherkenbaar en vragen ze zich af wat er met haar is gebeurd. Maar daar trekt de ster zich duidelijk niets van aan. Dat maakt ze duidelijk in een bericht op Instagram. “Ik ben blij om het voortouw te nemen en een rolmodel te zijn.”
 2. Pukkelpop maakt nieuwe namen én ticketprijzen bekend: ook in schijven betalen is nu mogelijk
  MUZIEK

  Pukkelpop maakt nieuwe namen én ticketprij­zen bekend: ook in schijven betalen is nu mogelijk

  De affiche van Pukkelpop krijgt steeds meer vorm. Op woensdag kondigde de organisatie maar liefst elf nieuwe namen aan. Onder meer Joost, Years & Years en Yungblud komen naar het festival. Vanaf woensdag 15 februari kunnen de fans tickets voor de volgende editie kopen en die zijn zoals verwacht iets duurder. Daarom biedt het populaire festival ook een betaling in drie beurten aan, zonder extra kosten.
 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 2. Fan van Beyoncé? Met deze tips en tricks scoor jij straks een ticket voor haar Renaissance World Tour
  Muziek

  Fan van Beyoncé? Met deze tips en tricks scoor jij straks een ticket voor haar Renaissan­ce World Tour

  Droom jij ervan om Beyoncé (41) (nog) eens aan het werk te zien? Dan kan je je maar beter goed voorbereiden. Eerder deze week raakte al bekend dat de voorverkoop voor het Britse luik van de Renaissance World Tour grondig fout gelopen is. Wil jij een dergelijk fiasco vermijden en meteen ook voorkomen dat je teleurgesteld (lees: met lege handen) achterblijft? Lees dan snel deze tips.
 3. Prins Harry en Meghan Markle moeten voor de rechter verschijnen na aanklacht van Samantha Markle
  ROYALTY

  Prins Harry en Meghan Markle moeten voor de rechter verschij­nen na aanklacht van Samantha Markle

  Ze hebben de meest intieme details van hun leven al besproken in de Netflixdocu ‘Harry & Meghan' en de memoires ‘Spare’. Maar nu zullen prins Harry (38) en zijn echtgenote Meghan Markle (41) nog meer moeten onthullen. Het koppel moet namelijk voor de rechter verschijnen, nadat Samantha Markle haar halfzus Meghan heeft aangeklaagd voor laster in het veelbesproken Oprah-interview.