Regi draagt zijn trouwring nog.
Volledig scherm
PREMIUM
Regi draagt zijn trouwring nog. © VTM

Regi laat voor het eerst in zijn hart kijken na de scheiding: “De voorbije jaren waren niet evident”

ShowbizzAl meer dan een jaar surft Regi Penxten (45) op een golf van succes. Succes dat hem ontzettend veel deugd doet, maar in sterk contrast staat met zijn persoonlijk leven: zijn huwelijk met Elke Vanelderen (43) liep op de klippen. “Elke woont hier nog”, zegt de hitmaker, die voor het eerst openhartig vertelt over de breuk en de aanleiding ervoor. “Ooit moeten we weleens écht uiteen gaan.” Ook schept de Limburger duidelijkheid over de geruchten rond een nieuwe relatie en een eventuele comeback van Milk Inc. 

11 reacties

 • Raphaël Titeca

  1 maand geleden
  Geen enkele zangeres is beter dan Linda . Hopelijk komt ze snel terug.
 • Leen Demeyer

  1 maand geleden
  Ik begrijp niet dat je uit elkaar gaat als je elkaar nog graag ziet. Welvaartsprobleem.
 • walter molenberghs

  1 maand geleden
  Zulke mannen hebben geen hart, enkel veel geldbeugel.
 • Ronny Van Looy

  1 maand geleden
  Ik ben ook gescheiden en dat heeft ook niet in de gazet gestaan, wat is nu het nut dat we dit weten, er zijn zoveel koppels die gescheiden zijn bekende Vlaming of niet.
 • Bernard Vermoere

  1 maand geleden
  Moet hij iets goedmaken? Ja in dat milieu gebeurd er veel hè, tis daar om ter t meest en dat gaat niet alleen over de centen.
 1. Klopjacht: “Een videospel, maar dan in het echt”
  Play
  Showbits

  Klopjacht: “Een videospel, maar dan in het echt”

  Verstoppertje spelen, maar dan in het echt. Dat is het opzet van het nieuwe programma ‘Klopjacht’, vanaf maandag op Play4. De kandidaten moeten alles doen om volledig van de radar te verdwijnen. Onderduiken dus, geen cash afhalen, alle sociale media vermijden. Om dan te worden opgejaagd door echte topspeurders. Camerabeelden checken, huiszoekingen, achtervolgingen, het zit er allemaal in. Axel Daeseleire praat alles aan elkaar. Wie is de politie te slim af en wie valt meteen door de mand? Desna en Senne spreken al met de kandidaten en polsen naar hun strategie. Kom er alles over te weten in een nieuwe Showbits Video.
 2. Eén nieuwe single, véél tranen: deze kandidaten overleefden eerste bootcamp van ‘K2 zoekt K3' niet
  Play
  TV
  5

  Eén nieuwe single, véél tranen: deze kandidaten overleef­den eerste bootcamp van ‘K2 zoekt K3' niet

  Slechts 15 kandidaten overleefden de auditierondes van ‘K2 zoekt K3'. Zij gingen door naar de gevreesde bootcamp, waar er alweer wat kandidaten zouden afvallen. Zingen met Rolf Sanchez en acteren met Jacques Vermeire: de mogelijke nieuwe K3'tjes hadden het erg naar hun zin. Tenminste, tot het moment van de waarheid aanbrak. Drie kandidaten moesten na deze aflevering namelijk onverbiddelijk naar huis, en zagen hun droom in het water vallen.