Niels Destadsbader en Regi.
Volledig scherm
Niels Destadsbader en Regi. © VRT

Regi en Niels Destadsbader winnen Radio 2 Zomerhit

ShowbizzDe gedoodverfde winnaars hebben hun favorietenrol waargemaakt. Niels Destadsbader (32) en Regi (45) wonnen zondagavond met de vingers in de neus de Radio 2 Zomerhit met hun nummer 1-song ‘De Wereld Draait Voor Jou’. 

16 reacties

 • Magda Claus

  2 maanden geleden
  Mooi verdiend lied als winnaar''
 • Francois Jonckheere

  2 maanden geleden
  Kan mij nu eens geen barst schelen wie er gewonnen heeft. Maar aub laat nu de volgende keer die Bart en Siska eens normaal doen : die denken van zichzelf plezant te zijn terwijl zij meer ergenis opwekken dan wie anders. En inderdaad, waarom mogen de luisteraars niet zelf bepalen wie er in aanmerking komt voor deze prijs ?
 • Moniek Smets

  2 maanden geleden
  Camille heeft misschien talent maar is nog veel werk aan , voor degene die zeggen dat zij moest winnen . Het enige van haar liedje dat ik versta is vuurwerk voor de rest versta je er niets van ze zou wat minder moeten mompelen . Maar ja tegenwoordig is dat in de meeste zangers en zangeressen doen dat ,articuleren leren ze niet meer ik ben nog van de ouwe stempel .
 • francine duyck

  2 maanden geleden
  Wat een geluk dat diene Willy Sommers niet heeft gewonnen. Camille Dhondt mocht voor mij wel de winnaar zijn, ze is een heel jong talent.
 • Peter De Blieck

  2 maanden geleden
  O, dat is dus een ding...
 1. Julie Van den Steen, Vincent Fierens en Laura Tesoro doorkruisen heel Vlaanderen met ‘Rode Neuzen Dag On Tour’
  Play

  Julie Van den Steen, Vincent Fierens en Laura Tesoro doorkrui­sen heel Vlaanderen met ‘Rode Neuzen Dag On Tour’

  Op 20 november wordt de aftrap gegeven van de Rode Neuzen Dag On Tour: VTM-gezichten Julie Van den Steen en Laura Tesoro en Qmusic-presentator Vincent Fierens doorkruisen een ganse week heel Vlaanderen en roepen iedereen op om massaal acties op touw te zetten om geld in te zamelen voor Rode Neuzen Dag. Tijdens de tour worden dagelijks een aantal initiatieven ‘live’ in de kijker gezet. Al wie een actie via rodeneuzendag.be registreert, maakt kans om hierover te komen vertellen bij Julie, Vincent of Laura.
 2. Daar is de ‘Queen of Halloween’: Heidi Klum trakteert volgers op eerste beelden van spectaculaire look
  Celebrities
  6

  Daar is de ‘Queen of Halloween’: Heidi Klum trakteert volgers op eerste beelden van spectacu­lai­re look

  Topmodel Heidi Klum (48) pakt elk jaar flink uit met Halloween. Iedereen keek dan ook reikhalzend uit naar het kostuum dat ze deze keer tevoorschijn zou toveren, en de Duitse stelt weer niet teleur. Hoewel er vanwege de coronacrisis al voor het tweede jaar op rij géén feestje kan georganiseerd worden bij Heidi thuis, weerhoudt dat het model niet om alles uit de kast te halen voor haar outfit.