Red Hot Chili Peppers
Volledig scherm
Red Hot Chili Peppers © Photo News

Red Hot Chili Peppers zeggen concert af wegens ziekte: organisatie Rock Werchter ‘hoopvol’ over show zondag

MuziekOpnieuw komt de line-up van Rock Werchter op losse schroeven te staan. Red Hot Chili Peppers laten weten dat ze hun show vanavond in Glasgow moeten afzeggen wegens ziekte. Wat dat betekent voor hun optreden op Rock Werchter zondag, is nog onduidelijk. Deze middag zou de definitieve bevestiging volgen. 

6 reacties

 • Nils Van Dromme

  5 maanden geleden
  Hopelijk is hij snel genezen!
 • James Williams

  5 maanden geleden
  Ook zondag zullen ze niet spelen en daar moet de muziek liefhebber vooral heel blij om zijn want trekt al meer dan 10 jaar op niks meer. Hopelijk tovert de schuur een degelijke vervanger uit zijn hoge hoed maar het zal noppes worden denk ik. 1 of ander overroepen Belgisch bandje als Bazart, let maar op.
 • Ria Adams

  5 maanden geleden
  Vervang ze dan maar door Clouseau!
 • ronny cuypers

  5 maanden geleden
  Als 60-plusser wordt je natuurlijk al wat gevoeliger voor ziektes en vermoeidheid. Begrijpelijk dat de bands van de ouwe sokken als eens moeten afzeggen.
 • Jean-Marie Gijsen

  5 maanden geleden
  En als dat zo is, krijgen de bezoekers dan een deel van hun geld terug ?
 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.