Red Hot Chili Peppers
Volledig scherm
Red Hot Chili Peppers © Photo News

Red Hot Chili Peppers zeggen concert af wegens ziekte: organisatie Rock Werchter ‘hoopvol’ over show zondag

MuziekOpnieuw komt de line-up van Rock Werchter op losse schroeven te staan. Red Hot Chili Peppers laten weten dat ze hun show vanavond in Glasgow moeten afzeggen wegens ziekte. Wat dat betekent voor hun optreden op Rock Werchter zondag, is nog onduidelijk. Deze middag zou de definitieve bevestiging volgen. 

6 reacties

 • Nils Van Dromme

  1 maand geleden
  Hopelijk is hij snel genezen!
 • Roger Williams

  1 maand geleden
  Ook zondag zullen ze niet spelen en daar moet de muziek liefhebber vooral heel blij om zijn want trekt al meer dan 10 jaar op niks meer. Hopelijk tovert de schuur een degelijke vervanger uit zijn hoge hoed maar het zal noppes worden denk ik. 1 of ander overroepen Belgisch bandje als Bazart, let maar op.
 • Ria Adams

  1 maand geleden
  Vervang ze dan maar door Clouseau!
 • ronny cuypers

  1 maand geleden
  Als 60-plusser wordt je natuurlijk al wat gevoeliger voor ziektes en vermoeidheid. Begrijpelijk dat de bands van de ouwe sokken als eens moeten afzeggen.
 • Jean-Marie Gijsen

  1 maand geleden
  En als dat zo is, krijgen de bezoekers dan een deel van hun geld terug ?
 1. Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controleren
  Independer.be

  Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controle­ren

  Tijdens de zomermaanden profiteren heel wat inbrekers van de afwezigheid van vakantiegangers. Vertrek je binnenkort op vakantie en wil je graag ongewenst bezoek vermijden? Dan kan je vragen of de lokale politie je woning regelmatig overdag of ‘s nachts van buitenaf nakijkt, die service is trouwens volledig gratis. Daarnaast kan je ook een extra diefstalverzekering afsluiten. Independer.be legt uit hoe je jouw woning en inboedel beschermt.
 2. Gaat ‘Grey’s Anatomy’ verder zonder dokter Grey? Actrice Ellen Pompeo weinig te zien in nieuw seizoen
  TV

  Gaat ‘Grey’s Anatomy’ verder zonder dokter Grey? Actrice Ellen Pompeo weinig te zien in nieuw seizoen

  De Amerikaanse actrice Ellen Pompeo (52) werd wereldberoemd dankzij haar hoofdrol -Meredith Grey- in de succesvolle dokterserie ‘Grey’s Anatomy’. Het negentiende seizoen is in de maak en er zijn zelfs al nieuwe castleden aangekondigd. Maar het ziet er naar uit dat het personage Meredith Grey niet veel in beeld gaat komen. Betekent dit haar afscheid? En wat is de reden?