Bart De Pauw eiste samen met zijn echtgenote, kinderen en managementvennootschap zo’n 13 miljoen euro schadevergoeding .
Volledig scherm
Bart De Pauw eiste samen met zijn echtgenote, kinderen en managementvennootschap zo’n 13 miljoen euro schadevergoeding . © Photo News

Rechter geeft Bart De Pauw ongelijk: tv-maker moet VRT zelf schadevergoeding betalen

De VRT moet televisiemaker Bart De Pauw (54) geen schadevergoeding betalen. Dat heeft de Brusselse rechtbank van eerste aanleg beslist. Volgens de rechter heeft De Pauw de openbare omroep zelf schade berokkend en moet hij een voorlopige schadevergoeding van 1 euro betalen. De VRT moet nu aantonen hoe groot haar reële schade precies is. De Pauw zelf kan nog in beroep gaan tegen het vonnis.

  1. Yoshadiinho wint als eerste ‘The Greatest Dancer van Vlaanderen’: “Nu krijgt hij de kans om zijn droom waar te maken”
    PREMIUM
    TV

    Yoshadiin­ho wint als eerste ‘The Greatest Dancer van Vlaanderen’: “Nu krijgt hij de kans om zijn droom waar te maken”

    Een eer om ‘u’ tegen te zeggen. Yoshi (21) - beter gekend als Yoshadiinho - mag zich als allereerste ‘The Greatest Dancer van Vlaanderen’ noemen. De Antwerpenaar wist met zijn meeslepende moves en afrodans het publiek helemaal te veroveren. Iets waar Yoshi enorm trots op is. “Heel wat mensen uit mijn community appreciëren het dat ik de afrostijl aan Vlaanderen introduceerde”, vertelt hij ons. Ook hoe hij de samenwerking met zijn coach Niels Destadsbader ervaarde en wat hij van plan is met het prijzengeld doet hij uit de doeken.