What If
Volledig scherm
What If © HLN

RECENSIE. ‘What If…?’: “Net als een welbepaald virus, blijft ook Marvel zichzelf heruitvinden”

Wat als de mogelijkheden van het Marvel-universum oneindig zouden zijn en u nooit afscheid zou moeten nemen van uw favoriete superhelden? Met die notie gaat ‘What If…?’ alvast aan de slag. In deze nieuwe animatiereeks op Disney+ krijgen gekende Marvel-gebeurtenissen allemaal een hypothetische draai. Wat als Captain America een vrouw is? Of wijlen Chadwick Boseman Star Lord? Evelien Delgouffe zoekt in onze ‘Kijkgids’ voor u uit of deze alternatieve realiteiten een streampje waard zijn.

3 reacties

 • Alain Devries

  2 maanden geleden
  What if...? Is helemaal niet nieuw. Bestaat als comicreeks als sinds 1977. Ben benieuwd wat de serie brengt.
 • Peter Janssens

  2 maanden geleden
  Sinds Disney Star Wars heeft overgenomen is de melkerij begonnen, en Marvel kon natuurlijk niet achterblijven. Jammer, want alle drie hadden ze hun mooie kanten, nu is het één pot soep, maar ze zijn wel de bouillon vergeten.
 • tim moons

  2 maanden geleden
  Ze zijn marvel en starwars veel te hard aan het uitmelken, de verhaallijnen worden zwakker en zwakker... de beste manier om hun fans te verliezen... gelukkig is er nog het dc comics universe bij netflix
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Birgit Van Mol openhartig over de ziekte van haar partner in ‘Speeltijd’: “We zitten met de dood op onze schoot”
  Play
  Showbizz

  Birgit Van Mol openhartig over de ziekte van haar partner in ‘Speeltijd’: “We zitten met de dood op onze schoot”

  In het Joe-programma ‘Speeltijd’ keert Ann Van Elsen (41) elke week met een bekend persoon terug naar de klas (middelbaar of lagere school) om samen de fijne momenten uit de tienerjaren te herbeleven. Deze week is Birgit Van Mol (53) te gast die vertelt over haar jeugd en haar carrière, maar ook over de ziekte van haar partner René, haar donkere periode en ouder worden: “Het is niet dat je ineens al je vaardigheden kwijt bent, als je plots wat rimpels hebt.”