Ook oudgedienden Anne De Baetzelier en Willy Sommers waren opnieuw van de partij en er knetterde nog steeds chemie tussen de twee.
Volledig scherm
PREMIUM
Ook oudgedienden Anne De Baetzelier en Willy Sommers waren opnieuw van de partij en er knetterde nog steeds chemie tussen de twee. © VTM

RECENSIE. ‘Tien Om Te Zien: De Zomer Van': “Luchtige niemendalletjes horen nu eenmaal bij de zomer"

TVOnze tv-recensenten laten hun kritische blik vallen op elk nieuw programma. Meteen na uitzending lees je hier hun mening. Vandaag bekijkt Bram De Brabander ‘Tien Om Te Zien: De Zomer Van’, waarin sterren van toen en nu terugblikken op de gloriejaren van het iconische VTM-muziekprogramma. “Ook oudgedienden Anne De Baetzelier en Willy Sommers waren opnieuw van de partij en het was schattig om te zien dat er nog steeds zoveel chemie knettert tussen de twee.”

11 reacties

 • Gert Blommaert

  3 weken geleden
  In die periode waren alle goede programma's en shows te bekijken op 1 zender. Nu is alles verdeeld over tientallen kanalen. De familieshows, Muziek aan zee en komische shows zijn helaas verleden tijd.
 • Erik Moens

  1 maand geleden
  Pure nostalgie? Pure recyclage en reclamevehikel.
 • Carine Coppens

  1 maand geleden
  mooi om terug te zien maar in deze tijden hunkeren we om terug zoiets op tv te hebben ook voor de artiesten die zoveel maanden thuis hebben gezeten zou het welkom zijn en terug een steun
 • Erik Audenaert

  1 maand geleden
  Ik vind het prachtig om het nog eens terug te zien .
 • Jan Claes

  1 maand geleden
  Ik mis de luchtige muziekshows op TV. Tien om te zien, het swingpalies, de notenclub, ... gewoon niet te veel nadenken, ontspannend, en natuurlijk met muziek. Tegenwoordig is het de ene Blind... na de andere (huizen, mannen, boeren, verbouwingen, ...) ofwel weer een real life soap of andere (neppe) reality als buurtpolitie, ontvoerd, achter gesloten deuren, ... Hopelijk komt er ooit de leuke vrijdagavond terug met een leuke, ontspannende muziekshow zonder wekenlange talentenjacht.