Streamen of skippen? 'Storm Lara'
Volledig scherm
Streamen of skippen? 'Storm Lara' © Streamz

RECENSIE. ‘Storm Lara’: “Geen orkaan, wel een frisse wervelwind die buiten de lijntjes kleurt”

TVIn een kwakkelzomer waarin ons land geteisterd werd door overstromingen en snertweer, pakt Streamz toepasselijk uit met een minireeks die zich afspeelt tijdens een stormachtige nacht. Radiopresentatrice Lara krijgt een mysterieus telefoontje dat haar hele leven op z'n kop zet en uitmondt in een nagelbijtend kat-en-muisspelletje. Maar moet u deze Streamz Original met Ella Leyers in de hoofdrol ook streamen? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit. 

 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. ‘De Bende van Jan de Lichte’: “Alle ingrediënten van een monsterhit, maar helaas”
  TV
  7

  ‘De Bende van Jan de Lichte’: “Alle ingrediën­ten van een monsterhit, maar helaas”

  Matteo Simoni als een struikrover die in de bres springt voor de sukkelaars van de samenleving, een mens zou voor minder gaan zwijmelen. ‘De Bende van Jan de Lichte’ is al even te bekijken op Streamz, en kende zondagavond ook eindelijk z’n première op VTM. Of deze reeks met de crème de la crème van de Vlaamse acteerwereld het wachten waard was? Bram De Brabander zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.