Paraíso
Volledig scherm
PREMIUM
Paraíso © Streamz

RECENSIE. ‘Paraíso’: “Beter goed gejat, dan slecht bedacht”

TVHet vierde seizoen van ‘Stranger Things’ op Netflix heeft u nog maar net murw geslagen of daar komt Movistar+ met een bovennatuurlijk stiefbroertje aanzetten op Streamz. ‘Paraíso’ vertelt het verhaal van een handvol tieners die in een fictief Spaans kuststadje in 1992 een mysterieuze verdwijning onderzoeken, maar daarbij op een heleboel onverklaarbare fenomenen stuiten. Of u meteen een zeven uur durend verblijf aan deze Costa del Nostalgie moet boeken? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.

0 reacties

 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. VRT zendt 26 ‘afgevoerde’ afleveringen van ‘F.C. De Kampioenen’ met ‘BTW’ opnieuw uit
  TV

  VRT zendt 26 ‘afgevoerde’ afleverin­gen van ‘F.C. De Kampioenen’ met ‘BTW’ opnieuw uit

  Bernard Theofiel Waterslaeghers (gespeeld door Jakob Beks) keert terug naar het scherm. De jarenlange verbannen episodes van ‘FC De Kampioenen’ met de rosse kok worden vanaf volgende week opnieuw uitgezonden door VRT. Dat meldt ‘Het Nieuwsblad’. Opmerkelijk, want eerder werden al 19 afleveringen van de populaire reeks geschrapt. Wegens racistisch, te stereotiep of door ongepaste opmerkingen.