Streamen of skippen? ‘Obama: In Pursuit Of A More Perfect Union’
Volledig scherm
Streamen of skippen? ‘Obama: In Pursuit Of A More Perfect Union’ © Streamz

RECENSIE. ‘Obama: In Pursuit Of A More Perfect Union’: “Interessante geschiedenisles die wat te lang uitvalt”

TVKent u dat, wanneer die collega of dat familielid z’n zestigste levensjaar ingaat en er iemand met veel enthousiasme een veel te lange PowerPoint-presentatie in elkaar heeft geknutseld om die persoon z’n hele bestaan te fêteren? Wel, dat gevoel hadden we een beetje toen we de driedelige docu ‘Obama: In Pursuit Of A More Perfect Union’ ontdekten en we vertrokken waren voor vijf uur kijkvlijt. Is deze docu meer dan een uitgebreid verjaardagskaartje, gesponsord door HBO en te zien op Streamz, om de zestigste verjaardag van ’s werelds eerste Afro-Amerikaanse president luister bij te zetten? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.

  1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
    TV

    RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

    Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.