'Moon Knight'
Volledig scherm
PREMIUM
'Moon Knight' © Disney+

RECENSIE. ‘Moon Knight’: “Een verwarrende eerste indruk”

TVHollywoodster Oscar Isaac is dezer dagen de laatste in een rijtje klasbakken die de Marvel-fabriek vervoegen. In de nieuwste MCU-reeks op Disney+ ‘Moon Knight’ geeft hij gestalte aan een obscure antiheld met een versplinterde persoonlijkheid. Een komische maar ook donkere karakterstudie die dag en nacht verschil is met de andere blokken uit de Marvel-speeldoos. En daardoor des te aantrekkelijker voor nieuwkomers? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.

0 reacties

 1. Bart Cannaerts klapt uit de biecht over ‘The Masked Singer:’ “Bekendste persoon is nog niét geraden”
  Play
  TV

  Bart Cannaerts klapt uit de biecht over ‘The Masked Singer:’ “Bekendste persoon is nog niét geraden”

  Dé vraag die heel Vlaanderen in de ban houdt: welke bekende koppen zitten verstopt in de pakken van ‘The Masked Singer’? Er zijn intussen al een aantal sterren ontmaskerd, maar speurder Bart Cannaerts komt nu toch met een wel heel bijzondere onthulling op de proppen in de podcast ‘Achter de schermen’. “Er is nog altijd één pak bij, waarvan ik de naam nog nergens heb gezien. En dat is een mega A-lister", verklapt hij. “De bekendste persoon die er nu nog in zit, is nog niet geraden of zelfs vernoemd.”
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.