Streamen of skippen? Mare of Easttown
Volledig scherm
Streamen of skippen? Mare of Easttown © Streamz

RECENSIE. ‘Mare of Easttown’: “Kate Winslet is ongeschminkt, ongelikt en ongemeen goed”

TVDe HBO-reeks ’Mare of Easttown’ staat al een poosje in uw Streamz-aanbod te blinken. De dramaserie, met Oscarwinnares Kate Winslet in de hoofdrol, mocht een tijdje geleden zelfs de meest gegeerde Emmy’s wegkapen. Of u deze zevendelige krimi dringend van naderbij moet inspecteren of u beter af bent met de herhalingen van ‘Witse’ om uw portie detectiveclichés te scoren? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.

 1. Telefacts brengt exclusief en emotioneel interview met Alec Baldwin over dodelijke schietpartij op filmset
  TV
  4

  Telefacts brengt exclusief en emotioneel interview met Alec Baldwin over dodelijke schietpar­tij op filmset

  Het exclusieve interview met Alec Baldwin (63) over het fatale schietincident op de set van ‘Rust’ is woensdag te zien in ‘Telefacts’. De acteur schoot enkele weken geleden per ongeluk beeldregisseur Halyna Hutchins (42) dood. Ook regisseur Joel Soeza (48) raakte ernstig gewond. Baldwin hield zich na het incident ver weg van de media, maar vertelt nu in een openhartig gesprek voor het eerst uitgebreid over het tragische ongeluk.
 2. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.