‘Joe vs. Carole’
Volledig scherm
‘Joe vs. Carole’ © Streamz

RECENSIE. ‘Joe vs. Carole’: “Als ‘Cats’ ons iets heeft geleerd, dan is het wel dat digitale poezen niet deugen”

TVEen jaar geleden had u misschien nog kunnen zeggen dat uw nostalgie naar ‘Tiger King’ groot was. Maar dan kwam dat erbarmelijke tweede seizoen uit op Netflix uit en was iedereen plots klaar met de exploten van Amerika’s meest obscure zoohouders. En toch komt er nu met ‘Joe vs. Carol’ op Streamz een fictiereeks aanzetten die de hele vete tussen Joe Exotic en Carole Baskin nog eens helemaal van voren af aan uiteenzet. Of u terecht even de kat uit de boom kijkt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.

2 reacties

 • thomas van den bulck

  12 maanden geleden
  Moest ik Tiger King niet kennen zou ik het misschien niet blijven zien maar ik vind de serie best goed. Je kan niet klagen dat er een komische noot aan de serie wordt toegevoegd want het is en blijft entertainment. En het feit dat ze digitale tijgers gebruiken is enkel maar positief want het gaat om het verhaal, niet om de dieren. Vergelijk het niet met Cats want dat is belachelijk.
 • Kurt Roelants

  1 jaar geleden
  Smaken verschillen.... Net zoals jullie reviews vaak op niks deugd. De balans tussen realiteit en fictie met een dosis humor met een cast dat je bijna doet vergeten dat ze een rol spelen. Ideale serie voor een avondje te streamen en uw verstand uit te zetten. 7 op 10
 1. Jasha uit 'Boer zkt vrouw' reageert voor het eerst op alle drama: "Achteraf bekeken zou ik het anders aangepakt hebben”
  Play
  Showbits

  Jasha uit 'Boer zkt vrouw' reageert voor het eerst op alle drama: "Nu zou ik het anders aanpakken”

  “Achteraf bekeken zou ik het anders aangepakt hebben”. Zo kijkt Jasha terug op het uit de hand gelopen conflict afgelopen zondag in ‘Boer zkt vrouw’. Haar twee concurrentes stapten uit het programma en lieten boer Raphaël achter op zijn erf. Deelneemster Jasha, met wie hij een onderonsje in zijn caravan had, bleef als enige over. Zij reageert nu voor het eerst op alle drama. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
 2. Mannenverslindster, eersteklas geldwolf en gemeen tot op het bot: dit was Big Kathy, de grootmoeder van Paris Hilton
  PREMIUM
  Celebrities

  Mannenver­slind­ster, geldwolf en gemeen tot op het bot: dit was 'Big Kathy', de grootmoe­der van Paris Hilton'

  “Mijn dochters moeten trouwen met een man die minstens 13 miljard dollar bezit.” Paris Hilton (42) doet in haar biografie ‘Paris: The Memoir’ niet alleen haar eigen geheimen uit de doeken, maar ook die van haar grootmoeder ‘Big Kathy’. Een blik in het leven van Paris’ op geld beluste en een tikkeltje agressieve oma. “Ze heeft geprobeerd om haar tweede echtgenoot van de trap te duwen.”
 3. Sloeg prins Constantijn Alexios van Griekenland een getrouwd model aan de haak? “Ze kusten en omhelsden elkaar”
  PREMIUM
  Royalty

  Sloeg prins Constan­tijn Alexios van Grieken­land een getrouwd model aan de haak? “Ze kusten elkaar”

  Elke generatie royals kent zo zijn prinselijke hartenbrekers. In Griekenland neemt Constantijn Alexios van Griekenland en Denemarken (24) - Tino voor de vrienden - die rol op zich. Hoewel hij het grootste deel van zijn leven bewust onder de radar bleef, laat de prins af en toe van zich horen. En hoe. Zijn nieuwste verovering is Poppy Delevingne, een gegeerd model én getrouwde vrouw.