'Intelligence' met David Schwimmer
Volledig scherm
'Intelligence' met David Schwimmer © Streamz

RECENSIE. ‘Intelligence’: “Wat doet een acteur als David Schwimmer in een treinwrak als dit?”

TVDavid Schwimmer is terug, en nee, voor een keer niet in de herhalingen van ‘Friends’. De inmiddels 55-jarige acteur heeft voor het eerst sinds voorgenoemde succesreeks een rol beet in een nieuwe komedieserie. Of hij met ‘Intelligence’ op Streamz het spook van Ross Geller definitief van zich af kan schudden? Of is worstelen met een muurvaste lederen broek de enige look die de acteur echt staat? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.

  1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
    TV

    RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

    Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.