Streamen of skippen? 'Hawkeye'
Volledig scherm
Streamen of skippen? 'Hawkeye' © Disney+

RECENSIE. ‘Hawkeye’: “Er zit meer in een tweederangspersonage dan u denkt”

TVThor is een god, Iron Man is een miljardair en Hawkeye (…), wel, hij heeft een pijl en boog. Het internet produceerde al bakken vol memes die de draak steken met de ietwat saaie superheld zonder superkrachten. Kan Disney+ erin slagen om van een personage dat van nature niet genoeg star power bezit om een filmpubliek te lokken, de nieuwste tv-hit te maken? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.

 1. James Cooke barst in tranen uit voor volle Lotto Arena dankzij Gert Verhulst
  Play
  BV

  James Cooke barst in tranen uit voor volle Lotto Arena dankzij Gert Verhulst

  De emoties liepen vrijdagavond hoog op in de Lotto Arena, waar het totaalspektakel ‘James de Musical Live on Stage’ plaatsvond. Bart Peeters, Natalia, Willy Sommers en Margriet Hermans gaven het beste van zichzelf door mee te spelen in hun eigen musical. Op het einde van de avond werd gastheer James Cooke (38) op toepasselijke wijze in de bloemetjes gezet. Gert Verhulst (55) bezorgde hem de verrassing van zijn leven: met een koor van 5000 mensen zong hij “James, dankjewel”. En dat had Cooke duidelijk niet zien aankomen. Hij barstte in tranen uit voor de volledige zaal.
 2. Koelkast met energielabel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfactuur
  vtwonen

  Koelkast met energiela­bel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfac­tuur

  Het energielabel op de koelkast laat zien hoeveel energie het apparaat verbruikt. Handig om te weten als je een nieuwe koelkast wilt aanschaffen. Voor het milieu en je portemonnee is het slim om te kiezen voor een koelkast die zo weinig mogelijk energie verbruikt. Daarom legt vtwonen.be je uit hoe je het energielabel op de koelkast leest, wat het betekent en hoe je energie bespaart.