'Anatomy of a Scandal'
Volledig scherm
PREMIUM
'Anatomy of a Scandal' © Netflix

RECENSIE. ‘Anatomy of a Scandal’: “Wie heeft de xtc-bollen in dit script verstopt?”

TVWat hebben ‘House of Cards’, ‘Big Little Lies’ en ‘Succession’ met elkaar gemeen? Naast het feit dat ze gecombineerd een karrenvracht aan tv-prijzen hebben gewonnen, hebben enkele drijvende krachten achter deze reeksen nu de handen zelf in elkaar geslagen voor een gloednieuwe psychologische thriller met grensoverschrijdend gedrag als centraal thema. In ’Anatomy of a Scandal’ komt een Britse politicus namelijk in nauwe schoentjes terecht wanneer hij beschuldigd wordt van verkrachting. Of u zich schrap moet zetten voor dé Netflix-klapper van het jaar? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.

 1. “Elke is ondertussen verhuisd, ze woont op vijf minuten afstand”: scheiding tussen Regi en Elke is rond
  BV
  5

  “Elke is ondertus­sen verhuisd, ze woont op vijf minuten afstand”: scheiding tussen Regi en Elke is rond

  Begin 2021 meldden Regi Penxten (46) en Elke Vanelderen (44) spijtig nieuws. Na een relatie van achttien jaar, waarvan negen getrouwd, besloten ze een punt achter hun huwelijk te zetten. Zonder wranggevoelens en vooral met veel liefde voor hun twee dochtertjes. Tot voor kort woonden de twee zelfs nog samen, maar daar kwam onlangs verandering in. Elke trok eruit, maar moest niet ver verhuizen. “Ze woont op vijf minuten, da’s perfect voor kinderen”, klinkt het bij Regi.
 2. Zayn Malik zingt opnieuw een One Direction-liedje en 
doet fans hopen op een reünie
  Play
  Muziek

  Zayn Malik zingt opnieuw een One Direction-lied­je en doet fans hopen op een reünie

  Fans hebben weer hoop op een One Direction-reünie nadat Zayn Malik (29) zijn stem weer laat horen op Instagram. In een nieuwe post zingt hij ‘Night Changes’, een nummer van de boysband dat uitkwam in 2014. Het is het laatste nummer waar Zayn in te horen was, voor zijn vertrek in 2015. In juni zong Malik ook al een oud liedje van de band, ‘You And I’, en daar gingen fans helemaal gek op.