Rebel Wilson
Volledig scherm
Rebel Wilson © Chris Pizzello/Invision/AP

Rebel Wilson maakt nieuwe liefde bekend: “Wat ik nodig had, was een Disneyprinses”

CelebritiesRebel Wilson (42) is opnieuw verliefd. De Australische actrice maakte het nieuws zelf bekend op sociale media. Haar nieuwe liefde is modeontwerpster Ramona Agruma. 

1 reactie

 • zina riffia

  8 maanden geleden
  Ze zocht haar "twin" precies? Want amaaai, die lijken echt op elkaar?
 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 2. Miss België Chayenne Van Aarle (23) zwaargewond na aanrijding met vrachtwagen: “Missverkiezing zaterdag gaat gewoon door”
  Play
  BV

  Miss België Chayenne Van Aarle (23) zwaarge­wond na aanrijding met vrachtwa­gen: “Missver­kie­zing zaterdag gaat gewoon door”

  Miss België Chayenne Van Aarle (23) is vanmiddag ernstig gewond geraakt bij een zwaar verkeersongeval op de E17 in Kruibeke, dat zegt haar vriend Nicolas Geniets aan onze redactie. Ze reed achteraan in op een vrachtwagen die stond aan te schuiven in de file richting Antwerpen. Ze was er erg aan toe, maar is bij bewustzijn en buiten levensgevaar. “Artsen zijn glas uit haar halsstreek aan het verwijderen.”
 3. Fan van Beyoncé? Met deze tips en tricks scoor jij straks een ticket voor haar Renaissance World Tour
  Muziek

  Fan van Beyoncé? Met deze tips en tricks scoor jij straks een ticket voor haar Renaissan­ce World Tour

  Droom jij ervan om Beyoncé (41) (nog) eens aan het werk te zien? Dan kan je je maar beter goed voorbereiden. Eerder deze week raakte al bekend dat de voorverkoop voor het Britse luik van de Renaissance World Tour grondig fout gelopen is. Wil jij een dergelijk fiasco vermijden en meteen ook voorkomen dat je teleurgesteld (lees: met lege handen) achterblijft? Lees dan snel deze tips.