REALITYCHECK. Wouter uit 'De Bachelorette' en 'Love Island'-deelneemster Aleksandra.
Volledig scherm
REALITYCHECK. Wouter uit 'De Bachelorette' en 'Love Island'-deelneemster Aleksandra. © RV

REALITYCHECK. Wouter uit ‘De Bachelorette’ blikt terug en Aleksandra over haar Poolse ‘Love Island’-avontuur

Showbizz‘Temptation’, ‘Ex On The Beach’ of ‘Love Island’: het zijn pleasures waar wij ons helemaal niet guilty over voelen. En omdat wij u van hetzelfde verdenken, houden wij u elke vrijdag op de hoogte van het reilen en zeilen in de realitywereld. Nieuwe liefdes, ruzies of andere capriolen van (voormalige) tv-figuren: u komt het hier allemaal te weten.

 1. De 200 projecten voor De Warmste Week zijn bekend
  Showbizz

  De 200 projecten voor De Warmste Week zijn bekend

  De 200 projecten van De Warmste Week zijn bekend. De solidariteitsactie van de VRT zal geld inzamelen onder het motto ‘kunnen zijn wie je bent’. “1 op de 5 Vlamingen kan zichzelf niet zijn in onze samenleving. Dat heeft verschillende oorzaken, bijvoorbeeld door hoe ze eruit zien, wie ze graag zien, omdat ze minder kansen krijgen in de maatschappelijke context waarin ze leven of gewoon omdat het mentaal even minder met ze gaat”, zo laat VRT vandaag weten in een persbericht. “Daar wil De Warmste Week iets aan doen.”
 2. IN BEELD. Tamara Aspe te gast op ‘Winterrevue - Made in Belgium’
  Showbizz

  IN BEELD. Tamara Aspe te gast op ‘Winterre­vue - Made in Belgium’

  De eersten zullen de laatsten zijn. Wat normaal de feestelijke première van de ‘Winterrevue - Made in Belgium’ moest worden, werd dankzij de verscherpte coronamaatregelen meteen haar zwanenzang. Verschillende BV’s wilden de kans niet missen om nog een keertje covid-19-veilig te genieten, en zakten af naar het Antwerpse Theater Elckerlyc. De meest opvallende onder hen was ongetwijfeld Tamara, de weduwe van schrijver Pieter Aspe. “Het is de eerste keer dat ik ergens naartoe ga zonder Pieter, en dat is wel emotioneel”, klonk het.