REALITYCHECK. 'Big Brother'-deelneemster Jill heeft iets te vertellen, 'Temptation Island'-single Parastoe had beter haar mond gehouden.
Volledig scherm
REALITYCHECK. 'Big Brother'-deelneemster Jill heeft iets te vertellen, 'Temptation Island'-single Parastoe had beter haar mond gehouden. © SBS

REALITYCHECK. ‘Big Brother’ levert een nieuw koppeltje op en deze ‘Temptation Island’-verleidster maakt het wel héél gortig

BV‘Temptation’, ‘Ex On The Beach’ of ‘Love Island’: het zijn pleasures waar wij ons helemaal niet guilty over voelen. En omdat wij u van hetzelfde verdenken, houden wij u elke vrijdag op de hoogte van het reilen en zeilen in de realitywereld. Nieuwe liefdes, ruzies of andere capriolen van (voormalige) tv-figuren: u komt het hier allemaal te weten.

0 reacties

 1. Nu Nicole achteruit gaat, kan Hugo haar niet meer alleen laten: “We moéten genieten, nu het nog kan”
  Play
  Showbits
  41

  Nu Nicole achteruit gaat, kan Hugo haar niet meer alleen laten: “We moéten genieten, nu het nog kan”

  In Theater Elckerlyc in Antwerpen gaat ‘Het Spook van de Operette’ in première. Met in één van de hoofdrollen Hugo, de ene helft van het liefste showbizzkoppel van Vlaanderen: Nicole en Hugo. Het zijn zware tijden voor hen, nu Nicole opnieuw ziek is. Ze lijdt aan Alzheimer en herstelt van kanker. Maar de twee zijn onafscheidelijk en dus is Nicole ook bij elke repetitie present. Het is op zo’n moment dat Jarne het koppel kan strikken voor een mooi gesprek. “Nicole mag niet meer alleen thuis blijven. Ik zou anders te ongerust zijn. Maar we zijn dat ook zo gewoon, we zijn tenslotte al 50 jaar samen”, vertelt Hugo. Over de wensen die nog op hun bucketlist staan, vertellen ze in een nieuwe Showbits.