Razend populair: videoclip ‘Da Da Ta’ van Mobile Vikings al bijna een miljoen keer bekeken

Mobile Vikings
Mobile Vikings Mobile Vikings
Hij moet op dit moment zowat de populairste persoon op televisie zijn, de blonde jongeman van Mobile Vikings die al surfend door het leven gaat. De clip van de telecomprovider is al bijna een miljoen keer bekeken.

Hij eet sushi met zijn ma, gaat op wereldreis met Google-maps, is insta-famous en in trek met al die filters op zijn bek. De clip ‘Da Da Ta’ van Mobile Vikings is razend populair op televisie, maar ook online. De clip van de provider heeft in twee maanden tijd bijna een miljoen views.

De clip werd gemaakt door De mortierbrigade, het reclamebureau van Jens Mortier (zoon van voormalig hoofdredacteur van Humo, Guy Mortier). Voor de clip bewerkten ze het jaren ‘80-nummer ‘Da Da Da’ van Trio. Die werd voor de gelegenheid volledig herschreven om de voordelen van mobiel internet te prijzen. 

Er bestaat ook een lange versie van het nummer.
17 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Firmin Wouters

  Voor mij zijn dat 3 strand janetten.

 • Shakira moessa

  Is een leuk spotje. Altijd lachen!!

 • Mark Peeters

  Is toch dom en je kan er zelf niet uit afleiden waarvoor het dient. Wij zappen het altijd weg en nochtans veel mensen hoor.

 • Wendy Warens

  Vergeleken met het buitenland is onze reclame zeer triest en werkt het op de zenuwen na een eerste keer. Vooral deze, de jingle en meer echt moe.

 • aerts peggy

  En nog op vinyl in de maxi versie in mijn collectie