Raymond van het Groenewoud (72) sluit Gentse Feesten af met marathonconcert van zo’n acht uur lang

MuziekHij begon eraan om 1 uur ‘s nachts, maar pas om iets voor negen uur deze ochtend rondde Raymond van het Groenewoud (72) zijn concert op de Gentse Feesten af. Zo’n acht uur op het podium, zo’n 100 nummers gespeeld: het marathonconcert bleek dé perfecte afsluiter voor de Gentse Feesten 2022. 

15 reacties

 • guido van der heyden

  2 maanden geleden
  en hoop hem nooit nog tegen te komen ik deed beveiliging op suikerrock en die durfde aan een kind van 12 jaar 20 euro vragen om cd af te tekenen
 • Wim Bauweraerts

  2 maanden geleden
  En het ging vooruit, verbazend goed…
 • Hilde Weymeersch

  2 maanden geleden
  Hij zal er wel genoeg voor betaald geweest zijn.
 • Paul Verbeeck

  2 maanden geleden
  Respect .
 • Filip De Backer

  2 maanden geleden
  8 uur op een podium op zijn 72ste!! Respect Raymond!
 1. Na 'Rebel' kijken Adil El Arbi en Bilall Falah naar de toekomst: “We dromen van een musical”
  Play
  Showbits
  1

  Na 'Rebel' kijken Adil El Arbi en Bilall Falah naar de toekomst: “We dromen van een musical”

  Vanaf vandaag kan het grote publiek gaan kijken naar ‘Rebel’, de nieuwe film van Adil El Arbi en Bilall Falah, hun meest persoonlijke project. En dat niet alleen om het jongere broertje van Adil erin meespeelt. Het gaat over Belgische jongeren die zich in Syrië aansluiten bij IS en mee gaan vechten. Een oorlogsfilm dus, maar ook een musical. En toch wel heel merkwaardige combinatie. “Dit is nog nooit eerder gedaan en het proeft naar meer. Want ooit willen we ook een echte musical regisseren”, vertellen de twee in een nieuwe Showbits.
 2. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
  Independer

  Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

  Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.