Raymond van het Groenewoud (72) sluit Gentse Feesten af met marathonconcert van zo’n acht uur lang

MuziekHij begon eraan om 1 uur ‘s nachts, maar pas om iets voor negen uur deze ochtend rondde Raymond van het Groenewoud (72) zijn concert op de Gentse Feesten af. Zo’n acht uur op het podium, zo’n 100 nummers gespeeld: het marathonconcert bleek dé perfecte afsluiter voor de Gentse Feesten 2022. 

15 reacties

 • guido van der heyden

  2 maanden geleden
  en hoop hem nooit nog tegen te komen ik deed beveiliging op suikerrock en die durfde aan een kind van 12 jaar 20 euro vragen om cd af te tekenen
 • Wim Bauweraerts

  2 maanden geleden
  En het ging vooruit, verbazend goed…
 • Hilde Weymeersch

  2 maanden geleden
  Hij zal er wel genoeg voor betaald geweest zijn.
 • Paul Verbeeck

  2 maanden geleden
  Respect .
 • Filip De Backer

  2 maanden geleden
  8 uur op een podium op zijn 72ste!! Respect Raymond!
 1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.
 2. Nu Nicole achteruit gaat, kan Hugo haar niet meer alleen laten: “We moéten genieten, nu het nog kan”
  Play
  Showbits
  41

  Nu Nicole achteruit gaat, kan Hugo haar niet meer alleen laten: “We moéten genieten, nu het nog kan”

  In Theater Elckerlyc in Antwerpen gaat ‘Het Spook van de Operette’ in première. Met in één van de hoofdrollen Hugo, de ene helft van het liefste showbizzkoppel van Vlaanderen: Nicole en Hugo. Het zijn zware tijden voor hen, nu Nicole opnieuw ziek is. Ze lijdt aan Alzheimer en herstelt van kanker. Maar de twee zijn onafscheidelijk en dus is Nicole ook bij elke repetitie present. Het is op zo’n moment dat Jarne het koppel kan strikken voor een mooi gesprek. “Nicole mag niet meer alleen thuis blijven. Ik zou anders te ongerust zijn. Maar we zijn dat ook zo gewoon, we zijn tenslotte al 50 jaar samen”, vertelt Hugo. Over de wensen die nog op hun bucketlist staan, vertellen ze in een nieuwe Showbits.
 1. Matthew Perry doet binnenkort zélf zijn boekje open over ‘Friends’ en zijn verslavingen met een tour: “Met de meest persoonlijke details”
  Celebrities

  Matthew Perry doet binnenkort zélf zijn boekje open over ‘Friends’ en zijn verslavin­gen met een tour: “Met de meest persoonlij­ke details”

  Matthew Perry (53), wereldberoemd door zijn rol als Chandler in ‘Friends’, doet binnenkort zijn boekje open. Letterlijk. De acteur lanceert zijn memoires waarin hij openhartig zijn ervaring met verslavingen deelt en backstage anekdotes van de populaire sitcom vertelt. Als promotie tourt Perry straks ook langs verschillende steden.
 2. Prins Harry, Elton John en anderen klagen Britse tabloids aan: “Afschuwelijke criminele activiteiten en grove privacyschendingen”
  Celebrities

  Prins Harry, Elton John en anderen klagen Britse tabloids aan: “Afschuwe­lij­ke criminele activitei­ten en grove privacy­schen­din­gen”

  Verschillende grote namen zoals prins Harry (38) en Elton John (75) pikken de grove perspraktijken van Associated Newspapers niet meer. Ze slepen de uitgever van populaire Britse tabloids als ‘Daily Mail’ voor de rechtbank. Die laatsten zouden zich schuldig maken aan het omkopen van politie en banken om vertrouwelijke info te winnen. Daarbovenop zouden ze zelfs privédetectives inhuren om de sterren letterlijk óveral af te luisteren.