Rapper Travis Scott op het AstroWorld Festival.
Volledig scherm
Rapper Travis Scott op het AstroWorld Festival. © AP

Rapper Travis Scott over tragedie tijdens z'n optreden op AstroWorld Festival: “Ik ben hier kapot van”

UPDATETravis Scott (29) heeft op Twitter gereageerd op de tragische gebeurtenissen op het AstroWorld Festival vrijdagavond. Tijdens een optreden van de rapper, die het event ook mee organiseerde, lieten minstens acht mensen het leven. “Mijn gedachten zijn bij de families van de slachtoffers", laat hij weten in een statement.

1 reactie

 • Gaetan Blanchart

  6 maanden geleden
  Idolen zijn geen goden het zijn mensen waar je fan van kan zijn zonder dat je je eigen leven op het spel moet zetten dat is het ooj niet waard 😢
 1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.
 2. Romantisch moment van prins William en Kate Middleton gaat viraal op TikTok
  Royalty

  Romantisch moment van prins William en Kate Middleton gaat viraal op TikTok

  De Britse prins William en zijn vrouw Kate Middleton zijn momenteel alomtegenwoordig op TikTok. Een romantische video van de twee, gemaakt tijdens de Caribische tour van het koppel in maart, wordt druk gedeeld op de app. De hertog en hertogin wandelen op de beelden hand in hand door hun hotel, wat vrij uitzonderlijk is. Het protocol van de Britse royals dicteert immers dat genegenheid tonen in het openbaar niet professioneel is.