Lil Kleine met z'n vriendin Jaimie Vaes.
Volledig scherm
Lil Kleine met z'n vriendin Jaimie Vaes. © Hollandse Hoogte / Leo Vogelzang

Rapper Lil’ Kleine gearresteerd op Ibiza “na ruzie met verloofde”: “Hun hotelkamer was volledig vernield”

ShowbizzRapper Lil’ Kleine (26) is afgelopen zaterdagnacht gearresteerd tijdens een vakantie op Ibiza. Na een openingsfeest in hotel Oku werd hij door de Spaanse politie in de boeien geslagen. Volgens het Nederlandse weekblad Privé liep een ruzie met zijn verloofde Jaimie Vaes uit de hand. Wat er precies is gebeurd, wordt nog onderzocht. Wel zou Jamie aangifte hebben gedaan bij de politie van een aanval in de hotelkamer.

5 reacties

 • Jan Verplancken

  4 maanden geleden
  Die zal zijn bloem de eerste tijd in een andere vaas moeten zetten vrees ik
 • Ludo Andries

  4 maanden geleden
  Al die jonge gasten die veel te snel aan veel te veel geld geraken, komt meestal niet goed en denken dat ze zich alles kunnen permitteren.
 • Rob Peeters

  4 maanden geleden
  Gewoon op dat eiland houden. Ge moogt m hebben
 • Rudy Deglain

  4 maanden geleden
  Dit is het boegbeeld van uitschot.
 • Richard Van Cauwenberghe

  4 maanden geleden
  Zijn succes plaat heet "Drank en drugs" en doe daar nu nog partner geweld bij en we gaan er niet ver vanaf zitten.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).