Rapper Kaye Styles krijgt 6 maanden rijverbod

Kaye Styles krijgt rijverbod van 6 maanden.
Kaye Styles krijgt rijverbod van 6 maanden.
De Brugse politierechter heeft rapper Kaye Styles (36) bij verstek een rijverbod van 6 maanden en een geldboete van 3.200 euro opgelegd. De Belg met Ghanese roots had na een eerdere veroordeling zijn rijbewijs niet ingeleverd.

Op 10 februari 2016 kreeg Kaye Styles 6 maanden rijverbod en 2.400 euro boete omdat hij zijn rijbewijs niet had ingeleverd. Naar aanleiding van die veroordeling moest de rapper zijn rijbewijs dus opnieuw inleveren, maar ook deze keer bracht hij zijn rijbewijs niet naar de griffie van de politierechtbank. Daarom veroordeelde de politierechter hem vrijdagochtend opnieuw tot 6 maanden rijverbod en 3.200 euro boete.

Kaye Styles werd in totaal al ruim 40 keer veroordeeld door de politierechtbank. De rapper maakte zich in het verleden ook al schuldig aan het rijden met een niet-gekeurde bromfiets, overdreven snelheid en het negeren van een rood verkeerslicht.

Op muziekaal vlak blijft het echter stil rond Styles. De rapper woont nu in Dubai, waar hij wel zou werken aan nieuwe muziek. Wanneer die uitkomt, is niet bekend. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.