Rapper Boef doet ‘n ‘Imanuelle’: “Ik oefende voor rol in Fast & Furious”

ANP
Rapper Boef is cynisch over de vrijlating van Imanuelle Grives. De rapper, die eerder dit jaar zijn rijbewijs moest inleveren omdat hij veel te hard reed, zegt dat hij zich voorbereidde op een rol in ‘Fast & Furious 8'. Een dikke knipoog naar het verweer van de actrice, die ervan wordt verdacht dat ze drugs dealde.

Imanuelle Grives werd deze zomer op het dancefestival Tomorrowland betrapt met een aanzienlijke hoeveelheid drugs op zak: meer dan 100 xtc- en amfetaminepillen, MDMA, 20 gram cocaïne en bijna 10 gram ketamine. Ze bekende drugs te hebben verkocht op het festival en kwam later met het opmerkelijke excuus dat ze dat deed om te oefenen voor een filmrol. De Belgische rechter besloot eerder deze week dat de actrice in afwachting van haar rechtszaak de gevangenis mag verlaten.

Dat bracht rapper Boef op een idee: hij raakte begin dit jaar immers zijn rijbewijs kwijt door 
twee grove snelheidsovertredingen in 2016. Op filmpjes die hij op internet plaatste, was te zien hoe hij destijds met bijna 300 kilometer per uur over de snelweg reed. Binnen de bebouwde kom van Tilburg bereikte hij een snelheid van 165 kilometer per uur. De rechter legde hem daarvoor een rijverbod van 30 maanden op, waarvan 12 maanden voorwaardelijk. 

Nu reageert hij met een ludiek verweer op een Instagrambericht over Imanuelles vrijlating. “Mag ik ook mijn rijbewijs terug? Ik was aan het oefenen voor een nieuwe rol in ‘
Fast and Furious 8'”, schrijft hij tot grote hilariteit van anderen. Meer dan tweeduizend mensen hebben zijn opmerking geliket. 

Instagram/Parratv1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • jean-luc barra

    Als knipoog zelfde straf geven....