Rapper Boef baadt in luxe op schrijverskamp in Ardennen

.
Snapchat/videostill YouTube .
Rapper Boef baadt dit weekend in luxe. Hij is op schrijverskamp in de Ardennen en verblijft daarvoor in een accommodatie voorzien van een hamam, jacuzzi en een verwarmd zwembad. Op Snapchat gaf de rapper zijn volgers vanmiddag een rondleiding langs de vele kamers van het huis dat hij zijn 'osso' noemt.

''Dit is waar de magic happens'', zegt Boef als hij tot een studio omgebouwde slaapkamer laat zien. Tijdens de rondleiding vertelt Boef dat zijn tijdelijke verblijf ongeveer tien kamers bevat, elk met een eigen badkamer. ''Ik verdwaal zelf ook nog hier'', vertelt hij in de video. Ook toont hij een ruime en luxe woonkamer met pooltafel. ''Ik ben op schrijverskamp. Ik ga hitjes maken'', zegt Boef, de artiestennaam van de 24-jarige Sofiane Boussaadia. ''We gaan ervan genieten."

Boef neemt ons op Snapchat mee langs het prachtige zwembad.
Snapchat Boef neemt ons op Snapchat mee langs het prachtige zwembad.

Gisteren dook Boef al op in Genk, waar hij met rapper en producer Chahid Farih naar een restaurant ging en poseerde met fans. Boef deelde er een filmpje waarin hij een kind laat plaatsnemen achter het stuur van zijn Range Rover: "Hij wou een foto in de Range, dan gooien we hem effe in de Range", aldus Boef op Snapchat.

De ruime woonkamer met pooltafel
Snapchat De ruime woonkamer met pooltafel

Kechs

Boef raakte afgelopen week in opspraak na zijn vrouwonvriendelijke uitspraken over 'kechs' (straattaal voor hoeren). Dit kostte hem diverse boekingen. De Nederlandse festivals Dauwpop in Hellendoorn, ParkCity Live in Heerlen, Muze Misse in Oss en Paaspop in Schijndel schrapten de rapper uit hun programmering. Ook raakte hij zijn contract bij GoFun Partyvakanties, het jongerenmerk van Corendon, kwijt. 

Boef staat met zo'n vijftig andere Nederlandse acts geprogrammeerd op zaterdag 20 januari. Een online petitie is in twee dagen tijd ruim 4.100 keer ondertekend om dit te voorkomen.
72 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • freddy depaepe

  hij heeft dus banden met terroristen?

 • anna Vandenberg

  En die mannen gaan voor onze pensioenen werken en de planeet redden.

 • Ronny Van de Wal

  Zag de sukkel gisteren op het nieuws bij VTM.De uitspraak,"ben effe bij mijn strijders"vertelde me voldoende over de bedoelingen en geestesgesteldheid van dat ventje.Hij had natuurlijk ook zelf naar 'het buitenland' kunnen vertrekken maar had hier waarschijnlijk belangrijkere dingen te verrichten...Of is het ventje een beetje bangelijk en laat hij dat aan anderen over??

 • sylvain jaspers

  waar de magic happens???????????

 • Marc Baeyens

  Zijn rappers-carrière zou wel eens rapper kunnen voorbij zijn dan hem lief is.