Rani de Coninck
Volledig scherm
Rani de Coninck © VIER

Rani De Coninck buiten strijd na lelijke val in Tirol

ShowbizzJoe-stem Rani De Coninck is een tijdje buiten strijd na een lelijke val op haar hoofd, zo maakte ze bekend via Instagram. 

2 reacties

 • Iris Decre

  1 jaar geleden
  Niet mijn favoriete dj op Joe! Maar wens ze toch snel beterschap
 • Kristine Vandermeulen

  1 jaar geleden
  Snel weer terug de oude .We gaan je missen .
 1. Van warme familiebanden tot koude oorlog: hoe is het ooit zo ver kunnen komen tussen Harry, Meghan en de koninklijke familie?
  Royalty

  Van warme familieban­den tot koude oorlog: hoe is het ooit zo ver kunnen komen tussen Harry, Meghan en de koninklij­ke familie?

  De Britten staan aan de vooravond van een ongekende rel. Prins Harry (36) en Meghan Markle (39) schieten vanavond met scherp op de koninklijke familie in een alles onthullend interview met Oprah Winfrey. Wie dacht dat de Megxit het hoogtepunt van rebellie was, valt straks ongetwijfeld van zijn stoel. Maar niet alleen de publieke opinie heeft zich tegen de jongste zoon van Diana gekeerd, ook zijn eigen familie ziet hem liever niet meer komen. Prins William en zijn broer waren vroegen twee handen op één buik, maar broederliefde werd broedermoord. Het favoriete kleinkind ligt nu met oma in koude oorlog: hoe is het ooit zover kon komen?
 1. Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'
  Play
  VTM2

  Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'

 2. Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"
  Play

  Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"