Zack de le Rocha of Rage Against the Machine.
Volledig scherm
Zack de le Rocha of Rage Against the Machine. © Photo by Theo Wargo/Getty Images

Rage Against The Machine annuleert alle concerten in Europa en het VK (en dus ook het Sportpaleis)

MuziekEen zware dobber voor de fans van de rockband Rage Against The Machine. Alle concerten die nog op de planning stonden in het Verenigd Koninkrijk én in Europa zijn geannuleerd. Frontman Zach de la Rocha (52) kan door medische redenen de tournee niet voortzetten. “Het risico is te groot”, klinkt het op Instagram.

1 reactie

 • Leen Volkaert

  2 maanden geleden
  Ze laten het tenminste weten. Snoop dogg, ook tickets voor gekocht, heeft het al twee keer verzet. Dank jullie voor de duidelijkheid! Kunnen we misschien een ander optreden gaan doen.
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Afscheid zonder Emmy-nominatie voor ‘Billie vs. Benjamin’ van Tim Van Aelst
  TV

  Afscheid zonder Em­my-nominatie voor ‘Billie vs. Benjamin’ van Tim Van Aelst

  Tim Van Aelst en Sofie Peeters, de drijvende krachten achter productiehuis Shelter, kunnen niet in perfecte schoonheid afscheid nemen. De deuren van hun productiehuis hebben ze inmiddels definitief achter zich dichtgeslagen, maar zopas kregen ze de melding dat hun ultieme tragikomische Streamz-serie ‘Billie vs. Benjamin’ geen nominatie heeft gekregen voor de International Emmy Awards, zowat de meest prestigieuze tv-prijs ter wereld.