Chris Van Den Abeele
Volledig scherm
PREMIUM
Chris Van Den Abeele © Tina Herbots

Radiostem Chris Van den Abeele zet zich in voor blinden en jongdementen: “Sinds mijn burn-out heb ik meer begrip voor mensen die kwetsbaar zijn”

ShowbizzVRT-radiojournalist Chris Van den Abeele (55) vocht acht jaar geleden tegen een burn-out. Sinds hij opnieuw aan de slag is, deelt hij zijn agenda anders in. Wat minder werken, minder stress en meer vrije tijd. Die vult hij in met leuke hobby’s, maar ook met vrijwilligerswerk voor goede doelen. “Dat verschaft me niet alleen veel voldoening, maar is ook een goed wapen tegen het cynisme en de afstandelijkheid in onze maatschappij.”

1 reactie

 • Ivan Smissen

  1 jaar geleden
  Hij is mijn favoriete nieuwslezer. Hij doet dat op een speciale manier, alsof hij rechtstreeks met de luisteraar praat. Hij heeft daarin geen gelijke.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatietest?
  Play
  Da's Liefde

  Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatie­test?

 2. Babette showt haar paaldans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen
  Play

  Babette showt haar paal­dans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen