Kim Debrie mocht als eerste de nieuwe studio van Radio 2 uittesten
Volledig scherm
Kim Debrie mocht als eerste de nieuwe studio van Radio 2 uittesten © Radio2

Radio 2 pakt uit met nieuwe huisstijl, slogan én studio

ShowbizzRadio 2 zit helemaal in het nieuw. De radiozender kreeg niet alleen een nieuwe slogan en huisstijl, maar de presentatoren kunnen nu ook gebruik maken van een frisse nieuwe studio. 

 1. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.
 2. Love Island-Amandine afgerekend op maagd zijn? "Dat Lisa Jules wel meteen kon bespringen, is haar zaak”
  Showbizz
  3

  Love Is­land-Amandine afgerekend op maagd zijn? "Dat Lisa Jules wel meteen kon bespringen, is haar zaak”

  Deelneemster Amandine besloot vorige keer zelf om op te stappen bij ‘Love Island’. Best verrassend, aangezien de huisgenoten haar net gered hadden. Ze was een veelbesproken figuur, aangezien zij het enige meisje in de groep was dat nog maagd was. Zelf had Amandine een klik met Jules, maar die liet haar dan weer vallen voor Lisa. Showbits-reporters Senne en Desna gingen na of Amandine zich nu afgerekend voelt op het feit dat ze nog maagd was. Bekijk haar reactie in deze nieuwe Showbits-video.